Cu ce s-a ocupat Simona Pătruleasa înainte de a deveni prezentatoare TV. ”Am lucrat la 12 km de oraș, făceam naveta”

24.06.2021, 15:24
Cu ce s-a ocupat Simona Pătruleasa înainte de a deveni prezentatoare TV. ”Am lucrat la 12 km de oraș, făceam naveta”
Cu ce s-a ocupat Simona Pătruleasa înainte de a deveni prezentatoare TV. ”Am lucrat la 12 km de oraș, făceam naveta”

Simona Pătruleasa a dezvăluit, în cadrul unui podcast, cu ce s-a ocupat înainte de a deveni prezentatoare de televiziune. Vedeta de televiziune a afirmat că timp de șase ani a lucrat în învățământ și a făcut naveta. Simona Pătruleasa își amintește cu drag de acea perioadă din viața sa și de munca alături de copii.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul ecran. Vedeta prezintă de ani de zile principalul jurnal de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid.

Simona Pătruleasa a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă – Vin de-o poveste, că a profesat în învățământ înainte de a deveni celebră.

Cu ce s-a ocupat Simona Pătruleasa înainte de a deveni prezentatoare TV.  ”M-am simțit extraordinar și foarte iubită”

Simona Pătruleasa a fost învățătoare în orașul natal, Râmnicu Vâlcea. „Mi-am ales profesia cumva direcționată și de mama. (…) Dar asta nu înseamnă că mi-a impus, nu. Mi-a plăcut și mie pentru că iubeam foarte mult copiii și mă simțeam foarte atrasă de domeniul acesta. Chiar mi-a plăcut. Șase ani de zile m-am simțit extraordinar și foarte iubită. Am lucrat la 12 km de oraș, făceam naveta, și copiii mă așteptau în stație, iar când plecam mă conduceau”, a dezvăluit Simona Pătruleasa, potrivit revistei Unica.

Prezentatoarea TV și-a amintit și de un episod extrem de neplăcut din acea perioadă, când a fost implicată într-un accident. „La un moment dat, am avut un accident. Autobuzul a intrat într-o curbă cu viteză și s-a lovit de o mașină foarte mare. Șoferul de pe mașina respectivă a murit. Am asistat la niște momente groaznice. Timp de o săptămână nu am reușit să mă urc în autobuz, pentru că am avut o traumă. M-am speriat foarte tare. Geamurile s-au spart, au căzut în capul meu. Șoferul de pe autobuz… a fost nevoie să-i taie picioarele, a fost ceva cumplit, am trăit o experiență groaznică. O săptămână am mers în stație, dar mă întorceam acasă pentru că nu reușeam să urc de emoție. Copiii m-au așteptat în fiecare zi. Tot sperau să vin. Asta m-a impresionat foarte tare”, a mai povestit Simona Pătruleasa.

citește și...