Cum a ajuns Simona Pătruleasa să lucreze în televiziune. ”A fost o decizie venită doar din curiozitate”

09.08.2021, 13:25
Cum a ajuns Simona Pătruleasa să lucreze în televiziune. ”A fost o decizie venită doar din curiozitate”
Cum a ajuns Simona Pătruleasa să lucreze în televiziune. ”A fost o decizie venită doar din curiozitate”

Prezentatoarea Simona Pătruleasa, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit cum a ajuns să lucreze în televiziune. Aceasta a mers să dea probă la o televiziune la inițiativa unei prietene. ”A fost o decizie venită doar din curiozitate”, a spus vedeta despre momentul în care a decis să urmeze o carieră în televiziune.

Simona Pătruleasa este absolventă a Facultății de Drept. Acesta, însă, a ajuns să aibă o carieră în televiziune.

Despre cum a ajuns să lucereze la TV a povestit Simona Pătruleasa în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Cum a ajuns Simona Pătruleasa să lucreze în televiziune. ”Am ajuns întâmplător”

”La Realitatea TV, m-am dus să dau o probă la inițiativa unei prietene care își dorea o carieră în televiziune și mi-a cerut să o însoțesc. Am ajuns întâmplător să lucrez în televiziune, chiar dacă înainte cu un an am făcut un curs de televiziune, pentru că îmi doream să fac ceva interesant în acea vară. A fost o decizie venită doar din curiozitate, nu mi-a trecut prin cap că aș putea să lucrez realmente în televiziune. Teoria, însă, nu are nimic în comun cu experiența lucrului efectiv într-o televiziune. Este cu totul și cu totul altceva”, a detaliat prezentatoarea TV.

”După casting, la Realitatea am rămas 6 sau 7 candidați. Eram foarte tânără și acea experiență era una cu totul nouă pentru mine, extraordinară. Am început să ne pregătim pentru a intra pe sticlă. Atunci îmi derulam singură prompterul, aveam un dispozitiv la mână sau la picior cu care făceam acest lucru. Mă bucuram atunci de mirajul faptului că întâlneam oameni pe care îi vedeam până atunci doar la televizor și îi admiram. Era o magie…”, a mai spus ea.

Cu ce s-a ocupat Simona Pătruleasa înainte de a deveni prezentatoare TV

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul ecran. Vedeta prezintă de ani de zile principalul jurnal de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid. Simona Pătruleasa a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă – Vin de-o poveste, că a profesat în învățământ înainte de a deveni celebră.

Simona Pătruleasa a fost învățătoare în orașul natal, Râmnicu Vâlcea. „Mi-am ales profesia cumva direcționată și de mama. (…) Dar asta nu înseamnă că mi-a impus, nu. Mi-a plăcut și mie pentru că iubeam foarte mult copiii și mă simțeam foarte atrasă de domeniul acesta. Chiar mi-a plăcut. Șase ani de zile m-am simțit extraordinar și foarte iubită. Am lucrat la 12 km de oraș, făceam naveta, și copiii mă așteptau în stație, iar când plecam mă conduceau”, a dezvăluit Simona Pătruleasa.

citește și...