Simona Pătruleasa: ”Din păcate, nu putem să ne facem planuri”

03.08.2020, 14:11
Simona Pătruleasa: ”Din păcate, nu putem să ne facem planuri”
Simona Pătruleasa: ”Din păcate, nu putem să ne facem planuri”

Simona Pătruleasa, prezentatoarea jurnalului de știri de la Kanal D, a mărturisit că nu și-a făcut prea multe planuri de vacanță.

Vedeta de televiziune Simona Pătruleasa a explicat că intenționează să meargă pe litoral, însă în timpul săptămâni, nu în weekend, pentru a exita aglomerația.

„Din păcate, nu putem să ne facem planuri. Probabil vom merge în timpul săptămânii la mare, este mai liber”, a declarat Simona Pătruleasa pentru tvmania.ro.

Nu mai are răbdare să stea la plajă să se bronzeze

Simona Pătruleasa a explicat și ce face pentru a părea bronzată, dat fiind că nu mai are răbdare să stea la soare. Pentru că îi place să fie bronzată, vedeta folosește un autobronzant care nu lasă pete.

”Nu mai am răbdare să stau la soare, deși îmi place să fiu bronzată. Stau pe terasă o jumătate de oră, îmi dau cu cremă cu factor de protecție mai mare pe față și mai scăzut pe corp. Folosesc, dacă vreau să fiu mai bronzată, pentru un eveniment mai special, un autobronzant care nu lasă pete”, a mai spus prezentatoarea de televiziune pentru sursa citată.

E căsătorită și are o fetiță

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a dat amănunte despre mariajul cu Sabin Ivanof, împreună cu care are o fetiță pe nume Ingrid.

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că în toată perioada de când sunt împreună au stat despărțiți doar patru zile.

”Suntem de 15 ani împreună și, în toată această perioadă, am stat despărțiți 4 zile, când am fost plecată la Cannes. Suntem chiar fericiți că petrecem mai mult timp, pentru că Sabin merge la birou două, trei ore pe zi. Avem dicuții în principal legat de copil, lucruri minore, ca în orice cuplu”, a declarat Simona Pătruleasa într-un interviu.

citește și...