Simona Pătruleasa: ”Nu ne mai vedem cu părinții, cu prietenii, toată interacțiunea s-a mutat în mediul online, pe telefon”

01.05.2020, 13:42
Simona Pătruleasa:  ”Nu ne mai vedem cu părinții, cu prietenii, toată interacțiunea s-a mutat în mediul online, pe telefon”
Simona Pătruleasa: ”Nu ne mai vedem cu părinții, cu prietenii, toată interacțiunea s-a mutat în mediul online, pe telefon”

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a explicat care este programul ei în această perioadă de pandemie de coronavirus.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea jurnalului de știri de la Kanal D, a vorbit despre pandemia de coronavirus în cadrul unui interviu pentru click.ro.

”Firesc că nu mă așteptăm. Nimeni nu cred că se aștepta să fim puși în situația asta, pe care nu am mai trăit-o. Dar trebuie să ne adaptăm acestei perioade de urgență, să avem răbdare să treacă acest val pandemic, să ascultăm sfaturilor specialiștilor din domeniul sanitar, pentru a putea trece cât mai ușor și a reveni la o viață normală. Cel mai mult m-a afectat sufletește; nu pot merge să-mi văd părinții decât până la ușa, nu-i pot îmbrățișa, nu am putut face sărbătorile Pascale împreună. Îmi lipsește normalitatea…”, a declarat Simona Pătruleasa.

Despre programul ei, vedeta a spus:

”Sunt ca de obicei la pupitrul știrilor de prânz în weekend, la Kanal D. La nivel personal sunt niște schimbări în program. În afară de weekend când merg la muncă și cam o dată la două săptămâni ieșim la cumpărături, stăm acasă. Toate activitățile noastre, toate activitățile lui Ingrid se desfășoară în perimetrul casei. Ne-am readaptat”.

”În weekenduri obișnuiam să mergem la film, când terminam jurnalul ieșeam să mâncăm în oraș, ne plimbam în parc. Duminica mergeam la biserică. Acum nu mai facem nimic din toate lucrurile astea, totul s-a mutat acasă. Nu ne mai vedem cu părinții, cu prietenii, toată interacțiunea s-a mutat în mediul online, pe telefon. Credința a rămas în suflet și eu mă rog, atât cât pot, acasă. Dar o să revenim încet. încet la viața normală”, a adăugat Simona Pătruleasa.

citește și...