Simona Pătruleasa, detalii despre căsnicia ei. ”Nu cred că există un tipar”

15.08.2020, 12:14
Simona Pătruleasa, detalii despre căsnicia ei. ”Nu cred că există un tipar”
Simona Pătruleasa, detalii despre căsnicia ei. ”Nu cred că există un tipar”

Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor de la Kanal D, a vorbit despre căsnicia sa cu Sabin Ivanof, alături de care formează un cuplu perfect.

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a dat amănunte despre mariajul cu Sabin Ivanof, împreună cu care are o fetiță pe nume Ingrid. Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune.  Vedeta a dat detalii despre căsnicia ei într-un interviu.

Anul acesta, Simona Pătruleasa și partenerul ei de viață, Sabin Ivanof, au aniversat 12 ani de căsnicie și 15 ani de relație.

„Nu avem un secret al relației perfecte, nici nu cred că există un tipar. Cred că soluția unei căsnicii trainice, așa cum este și în cazul nostru, este dată de faptul că amândoi avem aceleași idealuri, aceleași scopuri. Nu ne plictisim niciodată, chiar dacă în 15 ani am stat despărțiti unul de celălalt doar 3 zile. Cel mai important este faptul că ne dorim ce e cel mai bine pentru Ingrid, fetița noastră”, a declarat Simona Pătruleasa pentru libertatea.ro.

Au plecat în vacanță pe litoralul românesc

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Pătruleasa și familia sa au ales să petreacă vacanța pe litoralul românesc, pentru siguranță. Au ales un hotel despre care vedeta de televiziune spune că este un loc în care măsurile de protecție sunt respectate cu strictețe.

„Zilele acestea ne bucurăm de soare și mare, pe litoralul românesc. Siguranța este pe primul loc, așa că am ales cu grijă acest loc. Suntem cazați într-un hotel în care se respectă regulile, de la purtarea măștii și până la distanțarea socială. Am ales această variantă, mult mai sigură, pentru că nu ne-am dorit ca în această perioadă să călătorim în străinătate”, a mai spus Simona Pătruleasa pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...