Simona Pătruleasa, despre viața de cuplu. ”O căsnicie vine la pachet și cu bune și cu rele”

25.04.2021, 16:04
Simona Pătruleasa, despre viața de cuplu. ”O căsnicie vine la pachet și cu bune și cu rele”
Simona Pătruleasa, despre viața de cuplu. ”O căsnicie vine la pachet și cu bune și cu rele”

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a dat amănunte din viața sa de cuplu.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul ecran. Vedeta prezintă de ani de zile principalul jurnal de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid. Despre viața sa de cuplu a oferit vedeta câteva amănunte în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Întrebată care este secretul unei căsnicii de durată, Simona Pătruleasa a explicat: ”Nu există secrete. O căsnicie vine la pachet și cu bune și cu rele. Important este să vrei și să poți să gestionezi toate situațiile de viață, să te bucuri de lucruri simple, să petreci timp în familie, să găsești un echilibru”.

Simona Pătruleasa, detalii despre fiica sa

Simona Pătruleasa a făcut declarații și despre fiica sa, Ingrid. ”A luat de la fiecare câte ceva. Nu știu dacă are mai mult de la unul sau de la celălalt. Însă are propria ei personalitate și în permanență ne uimește cu ideile ei și cu vorbe bine alese”, a spus ea.

”I-am pus cam multe restricții, deși psihologii spun că este greșit să-i interzicem lucruri copilului. Mereu mă străduiesc să formulez corect: ”ar fi bine să….”. Ingrid are o personalitate incredibilă și este foarte greu să-i influențezi alegerile. Tocmai de aceea insistăm să-i arătăm mai multe variante, astfel încât să realizeze singură cum este corect și să ia decizii în cunoștință de cauză”, a completat prezentatoarea TV.

”Acum este în vacanță, dar s-a descurcat foarte bine și online. Copiii au o ușurintă în toate și se adaptează repede oricărei situații. Noi, adulții, avem foarte multe de învățat de la ei. Încerc s-o țin cât mai ocupată. Cântă la pian, pictează, mergem cu bicicletele, joacă tenis, citește, avem activități diverse, nici nu ne dăm seama când trece ziua”, a încheiat aceasta.

 

citește și...