Simona Pătruleasa, despre faimă. ”Eu nu m-am simțit niciodată celebră”

15.03.2021, 14:42
Simona Pătruleasa, despre faimă. ”Eu nu m-am simțit niciodată celebră”
Simona Pătruleasa, despre faimă. ”Eu nu m-am simțit niciodată celebră”

Vedeta de televiziune Simona Pătruleasa a comentat despre faimă, afirmând că nu s-a simțit niciodată celebră.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. De ani de zile, aceasta prezintă jurnalul de știri din weekend de la postul de televiziune Kanal D.  Cu toate că este celebră, vedeta afirmă că nu s-a simțit niciodată așa.

””Celebritatea” vine la pachet cu munca în televiziune, dar eu nu m-am simțit niciodată celebră, ci mai degrabă cunoscută prin prisma jobului. Nu cred că este important să fii celebru prin poziția pe care o ocupi, ci e mai important să fii cunoscut datorită lucrurilor frumoase pe care le faci”, a declarat Simona Pătruleasa pentru femeia.ro.

Simona Pătruleasa, urmărită de fiica sa la TV

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid. Vedeta a mărturisit că Ingrid este cea care îi spune mamei sale ce i-a plăcut atunci când o vede la jurnalul de știri. ”Sabin și Ingrid se uită amândoi în weekend la jurnal, dacă nu au vreo activitate. Ingrid chiar îmi dă feedback, îmi spune uneori că i-a plăcut cum am fost îmbrăcată sau îmi povestește ce a impresionat-o din știrile expuse în respectivul jurnal”, a mărturisit ea.

Simona Pătruleasa a vorbit și despre cele mai grele, dar și cele mai frumoase momente de la știri. ”Cele mai dificile pentru mine sunt cele în care trebuie să vorbesc despre cazuri sociale, despre oameni afectați de pandemie. Mă emoționează puternic știrile despre bătrâni, copii care au nevoie de ajutor. În timp ce prezint aceste situații dramatice, am puterea de a gestiona situația, de a nu plânge, dar, după jurnal, reiau cu mintea și cu sufletul informația. Mă consum pentru că empatizez. Întotdeauna am fost așa”, a spus aceasta.

”Cele mai frumoase sunt momentele în care ai invitate în platoul Știrilor diverse personalități, când intervievezi un om remarcabil, care a făcut ceva notabil în viață, sau când poți să prezinți o ediție specială, cum a fost cea legată de nunta regală din Anglia”, a adăugat prezentatoarea de televiziune.

citește și...