Simona Pătruleasa, despre cele mai dificile momente la pupitrul știrilor. ”Să nu pot să continui nu mi s-a întâmplat dar să îmi curgă lacrimile șiroaie, da, mi s-a întâmplat!”

10.08.2022, 15:57
Simona Pătruleasa, despre cele mai dificile momente la pupitrul știrilor. ”Să nu pot să continui nu mi s-a întâmplat dar să îmi curgă lacrimile șiroaie, da, mi s-a întâmplat!”
Simona Pătruleasa, despre cele mai dificile momente la pupitrul știrilor

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa, în vârstă de 47 de ani, a făcut mătuisiri despre experiențele extrem de emoționante pin care a trecut de-a lungul anilor, la pupitrul știrilor. ”Să nu pot să continui nu mi s-a întâmplat dar să îmi curgă lacrimile șiroaie, da, mi s-a întâmplat!”, a declarat binecunoscuta vedetă de la Kanal D.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul ecran. Vedeta prezintă de ani de zile jurnalul de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid.

Simona Pătuleasa a vorbit, pentru click.ro, despre cele mai emoționante moente pin care a trecut de-a lungul anilor la pupitrul știrilor.

Simona Pătruleasa, despre cele mai dificile momente la pupitrul știrilor. ”Acela a fost cel mai greu moment pentru mine! Abia puteam să mai deschid gura!”

”De multe ori m-am emoționat, mai ales la știri legate de copii, de bătrâni. Să nu pot să continui nu mi s-a întâmplat dar să îmi curgă lacrimile șiroaie, da, mi s-a întâmplat! E greu, e foarte greu să trăiești chestii de genul ăsta și cumva emoția e clar că poți să o transmiți. Momentul cel mai greu a fost când am avut-o pe Măriuca. A plecat în Anglia. O fetiță care avea o tumoră și am avut noi o campanie, au operat-o, fetița e bine acum și eu o urmăresc pe Facebook să văd ce se mai întâmplă, au plecat din țară. Acela a fost cel mai greu moment pentru mine! Abia puteam să mai deschid gura! Acela a fost cred cel mai greu moment, de departe!”, a mărrtisit Simona Pătuleasa.


Întrebată despre momentul când va decide să nu mai apară la pupitul știrilor, vedeta a răspuns: ”Eu am zis că atunci când o să împlinesc 45 de ani nu o să mai apar la televizor, după care Sabin îmi spune: “Uite, mai ai puțin și faci 50! Cred că o să apari și la 60!”, mi-a zis zilele trecute. Nu știu cât o să mai fie, cred că o să simt momentul ăla și o să vină de la sine. (…) Concret, cu tot sufletul, nu m-am gândit, pentru că o să îmi fie foarte greu! În momentul în care nu o să mai merg la știri, clar o să îmi lipsească pentru că e cumva, nu știu, în ADN-ul meu. E ceva ce mi se pare că e dintotdeauna! Mi se pare că am făcut asta dintotdeauna și momentul ăla când o să vină, când o să renunț definitiv, o să fie foarte greu!”.

citește și...