Simona Pătruleasa: ”Am momente când mi-aș dori să am mai puțini ani”

22.03.2021, 15:48
Simona Pătruleasa: ”Am momente când mi-aș dori să am mai puțini ani”
Simona Pătruleasa: ”Am momente când mi-aș dori să am mai puțini ani”

Simona Pătruleasa a afirmat într-un interviu că are momente când și-ar dori să aibă mai puțini ani.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul exran. Vedeta prezintă de ani de zile principalul jurnal de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid. Anul acesta, Simona Pătruleasa va împlini 47 de ani.

”Am mai îmbătrânit și eu, au început să-mi apară și mie riduri, s-a mai schimbat metabolismul, pentru că anul ăsta fac 47 de ani. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. Am momente când mi-aș dori să am mai puțini ani, dar asta din dorința de a fi mai mult timp lângă Ingrid. Încerc pe cât posibil să mă mențin la o anumită greutate, să mă simt bine în pielea și în hainele mele. Fac lucruri de bun-simț și moderate. Fac sport acasă în perioada asta, sunt atentă la dietă”, a declarat Simona Pătruleasa pentru revista Viva.

Simona Pătruleasa a slăbit în perioada pandemiei

Simona Pătruleasa a mărturisit că a slăbit în perioada pandemiei de coronavirus.

”Fac sport cam 45 de minute în fiecare zi, gantere, abdomene. În perioada pandemiei nu m-am îngrășat, dimpotrivă, am slăbit. Apoi am mai pus câteva kilograme, dar imediat am încercat să reglez situația din alimentație. Nu mai mănânc dulciuri o lună de zile și fac mișcare, beau multă apă”, a explicat ea.

Prezentatoarea de televiziune a afirmat că este sceptică în ceea ce privește intervențiile estetice: ”N-am fost niciodată împotriva operațiilor estetice și știu persoane care au avut diferite intervenții și au avut rezultate extraordinare. Știu și persoane care și-au făcut rău. De aceea am și o reținere în ceea ce privește intervențiile estetice. Eu am cearcăne, și eu aș putea să îmi fac anumite îmbunătățiri, dar sunt sceptică. Cred că toate lucrurile care vin din afară pot face mai rău decât bine”.

citește și...