Simona Gherghe revine în televiziune! Vedeta va prezenta emisiunea ‘Mireasa’, de la Antena 1

27.08.2020, 15:15
Simona Gherghe revine în televiziune! Vedeta va prezenta emisiunea 'Mireasa', de la Antena 1
Simona Gherghe revine în televiziune! Vedeta va prezenta emisiunea 'Mireasa', de la Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit! Simona Gherghe revine în televiziune după aproape doi ani de pauză. Vedeta va prezenta emisiunea ‘Mireasa’, de la Antena 1. Fanii săi au fost extrem de bucuroși să afle că se reîntoarce după ce a devenit mămică de două ori.

Simona Gherghe revine în forță la Antena 1

În urmă cu o lună se zvonea că Gabriela Cristea urma să prezinte emisiunea ‘Mireasa’, sezonul 2. Gabriela Cristea ar fi vrut cu orice preț să îi ‘sufle’ show-ul Dianei Dumitrescu chiar în această toamnă, scria Wowbiz. Iată, însă, că lucrurile au stat cu totul diferit, iar cea care va reveni pe micile ecrane este Simona Gherghe.

Din 5 septembrie, vedeta va fi la cârma reality show-ului matrimonial ‘Mireasa’, de la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14:00, şi sâmbătă, de la 13:30.

‘Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!‘, a mărturisit Simona Gherghe.

‘Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză!

Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!’, a mai dezvăluit vedeta de televiziune.

Simona Gherghe a prezentat ‘Acces direct’

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu şi au doi copii împreună. În luna mai 2019, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de trei ani, Ana Georgia. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul “Acces Direct”. În vara lui 2019, aceasta a anunțat că nu mai dorește să revină la cârma emisiunii ‘Acces direct’. Locul ei a fost luat de Mirela Vaida.
citește și...