Simona Gherghe, despre momentul în care a rămas însărcinată. ”S-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…”

22.07.2020, 10:07
Simona Gherghe, despre momentul în care a rămas însărcinată. ”S-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro...”
Simona Gherghe, despre momentul în care a rămas însărcinată. ”S-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro...”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe le-a vorbit fanilor săi despre dificultățile prin care a trecut până să devină mamă.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Până să devină mamă, însă, vedeta de televiziune a trecut prin momente dificile. Ea a mărturisit că a făcut tratamente și că s-a gândit chiar să recurgă la fertilizarea in vitro.

„La prima sarcină, da, am urmat un tratament de stimulare ovariană”, a scris Simona Gherghe la un InstaStory, potrivit spynews.ro.

„Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…”, a adăugat ea.

Întrebată despre eventualitatea de a avea al treilea copil, Simona Gherghe a răspuns categoric:

„Nu! Suntem în formulă completă!”.

Se întoarce în televiziune doar dacă va avea un proiect potrivit

Simona Gherghe a prezentat ani de zile emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, proiect la care a renunțat înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Fosta moderatoare de la show-ul ”Acces Direct” a mărturisit însă că îi este dor de televiziune.

”Mi-e dor de televiziune, de starea aia de live”, a mărturisit Simona Gherghe, citată de sursa mai sus-menționată.

Deși îi e dor de televiziune, Simona Gherghe nu se grăbește să revină pe micile ecrane cu orice preț. Aceasta a afirmat că va reveni în televiziune în momentul în care va avea parte de un proiect care să i se potrivească.

”Pot să mai aștept până va fi ceva care să merite întoarcerea mea pe sticlă. Deocamdată sunt bine așa. Când voi avea un proiect care să mi se potrivească, mă voi întoarce. Dar doar atunci”, a precizat vedeta de televiziune Simona Gherghe.

citește și...