Gabriela Cristea îi ia locul Dianei Dumitrescu la emisiunea ‘Mireasa’? Reacția fulminantă a vedetei la auzul veștii

31.07.2020, 21:27
Gabriela Cristea îi ia locul Dianei Dumitrescu la emisiunea 'Mireasa'? Reacția fulminantă a vedetei la auzul veștii
Gabriela Cristea îi ia locul Dianei Dumitrescu la emisiunea 'Mireasa'? Reacția fulminantă a vedetei la auzul veștii

Vestea că Gabriela Cristea ar putea să îi ia locul Dianei Dumitrescu la emisiunea ‘Mireasa’, în sezonul 2, a dus la un adevărat scandal la Antena 1.

Soția lui Tavi Clona se pregătește să revină pe micile ecrane și în aceste momente este în discuții cu trustul Intact pentru emisiunea ‘Mireasa’. Primul sezon a fost prezentat de Diana Dumitrescu.

Conform Wowbiz, Gabriela Cristea ar vrea cu orice preț să îi ‘sufle’ show-ul blondinei chiar în această toamnă.

Diana Dumitrescu, extrem de supărată

La aflarea veștii că vedeta încearcă să fie la cârma reality show-ului matrimonial, Diana Dumitrescu a luat foc și a avut discuții tensionate cu șefii din Antenă.

‘Zilele trecute a avut loc finala de la Mireasa, iar emisiunea a fost lider de audiență pe tronsonul orar. Diana a fost impecabilă, iar șefii au lăudat-o și felicitat-o. Normal că a rămas mută de uimire atunci când a citit articolul. S-a gândit că urmează să fie trădată. Șefii au asigurat-o că nu se pune problema de așa ceva, că are toată încrederea lor și că nu urmează să fie concediată de la emisiune’, scriu cei de la Playtech.ro. 

Gabriela Cristea vrea să revină în televiziune

Soția lui Tavi Clonda anunța în urmă cu câteva săptămâni că ar putea să revină în televiziune din toamnă, însă a preferat să nu dea foarte multe detalii despre viitoare proiecte.

‘Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist. Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie.

În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă’, mărturisea Gabriea Cristea.

citește și...