Simona Gherghe, mai emoționată ca niciodată. ”Ești inima și forța din spatele nostru”

19.12.2020, 10:02
Simona Gherghe, mai emoționată ca niciodată. ”Ești inima și forța din spatele nostru”
Simona Gherghe, mai emoționată ca niciodată. ”Ești inima și forța din spatele nostru”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe a transmis un mesaj mai mult decât emoționant pentru una dintre cele mai importante ființe din viața sa.

Simona Gherghe a aniversat-o zilele acestea pe mama sa, Silvia, cea care o ajută cu creșeterea celor doi copii. Pe contul său de socializare, prezentatoarea TV a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru cea care i-a dat viață. ”La multi ani, MAMA! Esti forta si inima din spatele nostru, mereu langa noi! Cea mai buna si mai devotata mamaie! Sa ne traiesti sanatoasa! Te iubim infinit! ❤️❤️#mama”, a scris Simona Gherghe în mediul online, unde a dat publicității și câteva fotografii cu mama sa.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Simona Gherghe prezintă show-ul ”Mireasa”

Simona Gherghe a revenit la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.  Aceasta a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a declarat Simona Gherghe de curând.

”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe.

citește și...