Simona Gherghe, mai emoționată ca niciodată. ”Și zău că-mi dau lacrimile, de fiecare dată când îi văd așa”

06.01.2021, 09:25
Simona Gherghe, mai emoționată ca niciodată. ”Și zău că-mi dau lacrimile, de fiecare dată când îi văd așa”
Simona Gherghe, mai emoționată ca niciodată. ”Și zău că-mi dau lacrimile, de fiecare dată când îi văd așa”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe a transmis un mesaj extrem de emoționant despre cei doi copii ai săi.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. Într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare, vedeta a vorbit despre cei doi copii ai săi și despre relația dintre aceștia.

”Imi vine sa rad, cand imi amintesc de primele luni cu ei doi. N-as fi crezut ca vor fi si momente cu atata iubire. Ana a fost extrem de geloasa, cand s-a nascut Vlad. Iar eu plangeam in hohote, neputincioasa ca nu-i puteam alina suferinta. Isi acoperea ochisorii cu mainile, de fiecare data cand il vedea la sanul meu. Iar eu ma simteam vinovata… Am inteles, mai tarziu, cat de greu i-a fost sa il accepte, sa vada ca ea e la fel de iubita, ca Vlad nu i-a luat locul in inimile noastre. Acum, stie ca mami are “doua inimi” si ca ii iubeste in mod egal pe puii ei. Si zau ca-mi dau lacrimile, de fiecare data cand ii vad asa. Pentru ca stiu ca se iubesc, se cauta, ca au nevoie unul de altul. Ca pentru ei, viata asa e: impreuna! Iar pentru mine, cel mai frumos lucru pe pamantul asta e sa fiu #mamadedoi ♥️”, este  mesajul transmis de Simona Gherghe în mediul online.

Simona Gherghe prezintă show-ul ”Mireasa”

Simona Gherghe a revenit la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.  Aceasta a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a declarat Simona Gherghe de curând.

”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe.

citește și...