Simona Gherghe, jignită de o concurentă din casa ‘Mireasa’. Momente rușinoase în direct

06.07.2021, 17:05
Simona Gherghe, jignită de o concurentă din casa 'Mireasa'. Momente rușinoase în direct
Simona Gherghe, jignită de o concurentă din casa 'Mireasa'. Momente rușinoase în direct

Momente rușinoase marți, 6 iulie, în timpul emisiunii ‘Mireasa’! Prezentatoarea show-ului matrimonial, Simona Gherghe, a fost jignită de o concurentă. 

Izabela, iubita lui Blaze, a îndrăznit să facă comentarii urâte la adresa Simonei Gherghe, iar reacția vedetei nu a întârziat să apară. Afirmațiile concurentei au venit în urma unor sfaturi din partea prezentatoarei tv cu privire la aspectul său fizic.

Simona Gherghe, jignită de o concurentă din casa ‘Mireasa’

În edițiile trecute, Simona Gherghe i-a sugerat Izabelei să nu mai poarte lentile de contact, pentru că nu-i stă bine cu ele.

Deranjată de vorbele Simonei, Izabela a răbufnit după ce s-au încheiat filmările în direct și a umilit-o pe Simona Gherghe.

„M-am obișnuit cu critica ei. Care e problema ta? Ce îți pasă ție dacă am eu lentile. Nici mie nu-mi place că e de jumate de metru”, a spus Izabela despre Simona Gherghe.

Mesajul dur al Izabelei a ajuns și la urechile vedetei tv, care nu a rămas indiferentă. Simona Gherghe a mărturisit că „vorbele și faptele fiecăruia reprezintă cartea sa de vizită”.

„Ieri după-amiază am fost cu cei mici în parc și la un moment dat mă uit pe telefon și m-am speriat era inboxul plin de mesaje. Știu că mi-ați trimis foarte mulți acel fragment de pe Antena Play în care o concurentă m-a jignit, dar vreau să vă spun vouă, în primul rând, celor de acasă, că eu nu sunt aici să educ pe nimeni, nu ăsta e scopul meu și în general nu ăsta e scopul meu și al echipei și că până la urmă știți bine că vorbele și faptele fiecăruia reprezintă cartea sa de vizită”, a spus Simona Gherghe.

 

citește și...