Ce spune Simona Gherghe despre operațiile estetice. ”M-am gândit”

25.11.2020, 16:32
Ce spune Simona Gherghe despre operațiile estetice. ”M-am gândit”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe  și-a spus părerea despre intervențiile estetice.

Simona Gherghe a fost întrebată dacă s-a gândit vreodată să-și facă vreo operație sau să apeleze la o altfel de procedură non-invazivă pentru a-și menține tinerețea. ”M-am gândit, normal. Şi când o să consider că e necesar, voi apela la astfel de procedee”, a declarat vedeta de televiziune pentru revista Viva.

Prezentatoarea de la Antena 1 a comentat și pe marginea ritualurilor sale de frumusețe. ”Of, nu prea am timp de ritualuri! Nu vreau să pară că mă plâng, dar sunt fericită că apuc să mă demachiez şi să-mi aplic cremele şi sărurile”, a explicat ea.

Simona Gherghe este căsătorită de trei ani

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. Vedeta a mărturisit că și în relația sa de cuplu mai există tensiuni și discuții.

”Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă”, a declarat Simona Gherghe.

Vedeta de televiziune a afirmat că în relația sa cu Răzvan Săndulescu nu există gelozii. ”Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea”, a adăugat ea.

Simona Gherghe prezintă show-ul ”Mireasa”

Simona Gherghe este moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.

Aceasta a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a declarat Simona Gherghe recent.

citește și...