Simona Gherghe, dezvăluiri din relația cu soțul său. ”Normal că mai sunt și discuții”

16.11.2020, 16:32
Simona Gherghe, dezvăluiri din relația cu soțul său.  ”Normal că mai sunt și discuții”
Simona Gherghe, dezvăluiti din relația cu soțul său. ”Normal că mai sunt și discuții”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a făcut dezvăluiri din relația pe care o are cu partenerul său de viață, Răzvan Săndulescu.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. Vedeta a mărturisit, pentru revista Viva, că și în relația sa de cuplu mai există tensiuni și discuții.  ”Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă”, a declarat Simona Gherghe.

Vedeta de televiziune a afirmat că în relația sa cu Răzvan Săndulescu nu există gelozii. ”Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea”, a adăugat ea.

Simona Gherghe prezintă show-ul ”Mireasa”

Simona Gherghe a revenit la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.  Aceasta a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a declarat Simona Gherghe de curând.

”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe.

citește și...