Simona Gherghe, dezvăluiri din culisele show-ului ”Mireasa”. ”Le-am spus că eu n-aş putea să fac chestia asta”

23.07.2021, 15:32
Simona Gherghe, dezvăluiri din culisele show-ului ”Mireasa”. ”Le-am spus că eu n-aş putea să fac chestia asta”
Simona Gherghe, dezvăluiri din culisele show-ului ”Mireasa”. ”Le-am spus că eu n-aş putea să fac chestia asta”

Simona Gherghe, în vârstă de 43 de ani, a făcut dezvăluiri din culisele show-ului matrimonial ”Miresa”, pe care îl moderează la postul de televiziune Antena 1. Vedeta a dat detalii despre ce se petrece cu concurenții de la eemisiune. ”Le-am spus că eu nu aș putea să fac chestia asta”, a mărturisit Simona Gherghe.

Simona Gherghe a moderat ani de zile emisiunea ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1. În prezent, aceasta este moderatoarea reality show-ului ”Mireasa”. În plan personal,  Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Vedeta a dat detalii, pentru revista Viva, despre show-ul matrimonial pe care îl moderează la Antena 1.

Simona Gherghe, dezvăluiri din culisele show-ulu ”Mireasa”. ”Zilnic vin la platou curieri”

Simona Gherghe a anunțat că finala emisiunii ”Mireasa” va avea loc într-o duminică, pe data de 1 august. Acesta a făcut dezvăluiri despre ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi. „Mă străduiesc să fiu obiectivă. Nu am preferințe, toți au venit să-şi găsească jumătatea. Important e să fie chimie între ei, eu mă adaptez. Sigur că nu e uşor să trăieşti într-o casă cu nişte oameni complet necunoscuți şi să mai fii şi filmat non-stop. Le-am spus că eu n-aş putea să fac chestia asta… Uneori ți se pare complicat acasă, în intimitate, cu tot confortul, ei, imaginează-ți cum e să-ți fie urmărite toate gesturile, vorbele, faptele”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

„Emisiunea asta are o comunitate de fani uriaşă!… Se creează nişte legături extraordinare între concurenți şi cei de acasă. Zilnic, vin la platou curieri cu flori pentru fete sau pachete cu daruri. Sinceră să fiu, comunitatea asta de fani m-a uimit foarte tare, pentru că eu n-am mai auzit aşa ceva la vreun alt show de televiziune”, a mai spus Simona Gherghe.

citește și...