Simona Gherghe a revenit la tv! Primele imagini cu vedeta la cârma emisiunii ‘Mireasa’. Ce le-a transmis telespectatorilor

05.09.2020, 15:32
Simona Gherghe a revenit la tv! Primele imagini cu vedeta la cârma emisiunii 'Mireasa'. Ce le-a transmis telespectatorilor
Simona Gherghe a revenit la tv! Primele imagini cu vedeta la cârma emisiunii 'Mireasa'. Ce le-a transmis telespectatorilor

Sâmbătă, 5 septembrie, a debutat în forță sezonul doi al emisiunii ‘Mireasa’! Cu forțe proaspete și dornică să fie alături de noii concurenți, Simona Gherghe a revenit la tv după o pauză de aproape doi ani.

În prima ediție a reality-show-ului, vedeta a strălucit într-un costum elegant, de culoare roz pudrat. De asemenea, ea i-a primit cu zâmbetul pe buze pe cei șase băieți care au intrat în casa ‘Mireasa’, dornici să-și cunoască marea iubire. Aceștia nu au venit singuri, ci însoțiți de mamele lor.

Simona Gherghe i-a întâmpinat pe noii concurenți ‘Mireasa’

‘Bun găsit, dragii mei. Mă bucur că am revenit, mi-era dor de atmosfera platoului, mi-era dor de telespectatorii Antenei 1, pentru că știu că și voi mi-ați scris și m-ați întrebat când te întorci. De acum o să ne vedem cam în fiecare zi, până sâmbătă. O să fie cu iubire’, a spus Simona Gherghe, la începutul emisiunii de la Antena 1.

Cei cinci băieți care au intrat în casă însoțiți de mamele lor, respectiv o mătușă, sunt Cătălin Căruțașu, David Stanciu, Radu Bobelică, Ștefan Luca și Ionuț Ungureanu. Unul singur, Mihai Dumitru, a fost singurul concurent de la ‘Mireasa’, care a intrat în casă singur.

Noul sezon ‘Mireasa’ vine și cu noi reguli! De data aceasta, băieții și fetele vor sta în case separate. În primul sezon al emisiunii, concurenții de la ‘Mireasa’ au locuit sub același acoperiș.

Simona Gherghe i-a luat locul Dianei Dumitrescu

Diana Dumitrescu a vărsat lacrimi amare când a aflat că a rămas fără job.

‘Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise’, au declarat surse apropiate pentru Cancan.

Simona Gherghe a făcut un anunț oficial, pe rețelele de socializare, despre întoarcerea ei pe micul ecran.

‘Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune.

N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!’, a dezvăluit Simona Gherghe.

 

citește și...