Simona Gherghe a răbufnit în mediul online. ”Ce satisfacție meschină să jignești un om care nu ți-a făcut nimic”

19.03.2021, 14:27
Simona Gherghe a răbufnit în mediul online. ”Ce satisfacție meschină să jignești un om care nu ți-a făcut nimic”
Simona Gherghe a răbufnit în mediul online. ”Ce satisfacție meschină să jignești un om care nu ți-a făcut nimic”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a răbufnit în mediul online după ce a fost criticată.

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online că a fost jignită de o urmăritoare, care a criticat-o pentru look-ul său. ”Am o nedumerire. Da, eu admit că pot fi o babă, nu mai am 20 de ani. Nu despre asta este vorba. Freza, da, nu este cea mai bună variantă a mea, dar eu v-am explicat ce s-a întâmplat cu părul me. A fost ars în urma unei vopsiri și aia e, aștept să crească. Nu pot să port extensii că nu sunt piții, nu-mi place să port. Sunt obișnuită cu hate-ul că sunt în zona asta de 20 de ani, dar nu înțeleg. Ce satisfacție meschină să jignești un om care nu ți-a făcut nimic și sub un pseudonim. Nu trebuie să mă placă toată lumea. Pur și simplu sunt uluită”, a răbufnit vedeta de televiziune, citată de spynews.ro.

”Acum sunt machiată, da. Am fost la emisiune frumos, m-a machiat Mădă, m-am coafat, nu mai arăt ciufulită. Poate nu mai am freză de babă. Măi și dacă am, ce? E freza mea? E părul meu. Off…nu trebuia să fac fac story-ul ăsta”, a mai spus ea.

Simona Gherghe prezintă show-ul ”Mireasa”

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. Simona Gherghe a revenit la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.  Aceasta a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a declarat Simona Gherghe de curând.

”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe.

citește și...