Simona Gherghe a fost scoasă din sărite de una dintre mamele din casa ‘Mireasa’! A răbufnit și a luat-o la rost: ‘Atunci plec acasă, nu am ce să discut’

11.09.2020, 14:35
Simona Gherghe a fost scoasă din sărite de una dintre mamele din casa 'Mireasa'! A răbufnit și a luat-o la rost: 'Atunci plec acasă, nu am ce să discut'
Simona Gherghe a fost scoasă din sărite de una dintre mamele din casa 'Mireasa'! A răbufnit și a luat-o la rost: 'Atunci plec acasă, nu am ce să discut'/ foto: captura video

Spiritele s-au încins în casa “Mireasa”! Două dintre mamele prezente în competiție alături de băieții lor au avut o dispută, care s-a lăsat cu replici dure. Conflictul dintre doamnele Mia și Ana a adus-o la capătul răbdării pe Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii.

Mamele din casă s-au ceartat

Emisiunea ”Mireasa”, care a ajuns la al doilea sezon, a debutat pe micile ecrane la Antena 1, în urmă cu o săptămână. 14 concurenți, fete și băieți, au intrat în casă pentru a-și cunoaște sufletul pereche. Băieții participă alături de mame, care la rândul lor vor locui împreună.

Cu toate că femeile au venit la “Mireasa” pentru a-și susține băieții, acestea au început să se certe între ele, lucru deranjat pentru moderatoarea emisiunii.

Între doamnele Mia și Ana, mamele băieților David și Radu, a izbucnit un conflict, încă de la intrarea în casa “Mireasa”. Mărul discordiei ar fi faptul că doamna Mia are o atitudine defensivă la adresa celorlalte mame.

În schimb, mama lui David a specificat că nu are nimic de împărțit cu nicio mamă din competiție, însă a preferat să nu mai discute cu niciuna dintre ele. În plus, doamna Mia este acuzată că a folosit cuvântul ‘babă’ la adresa celorlalte femei din casă.

Confruntată în direct, mama lui David a refuzat să vorbească despre acest subiect. Prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe, a încercat în zadar să o descoasă pe doamna Mia, iar în cele din urmă, a răbufnit. Vedeta i-a spus mamei lui David că este mereu nemulțumită și că strică atmosfera în casă.

Simona Gherghe a pus-o la punct pe doamna Mia

‘Nu mi se pare că sunteți mulțumită. Nu am venit pentru altceva. Stricați atmosfera în casă. Nu sunteți rude, asta este viața, nu v-a obligat nimeni să veniți aici. Nu aș vrea să vă mai certați. De o săptămână vin și este o tensiune în casă. Atunci plec acasă, nu am ce să discut. Așa ursuză sunteți?’, i-a spus Simona Gherghe doamnei Mia.

Zilele trecute, doamna Mia a spus tot ce avea pe suflet, iar declarațiile femeii au creat discuții în casa ”Mireasa”. Mama lui David i-a adus cuvinte jignitoare unei fete din competiție. Doamna Mia a susținut că nu o place deloc pe Andra.

A zis despre Andra că este urâtă

‘Nu o plac absolut deloc. În primul rând e urâtă. Al doilea, e foarte vulgară și înjură. Eu nu suport să văđ o fată că înjură. Al treilea, pentru că a zis că nu-i place de niciun băiat. Eu m-am simțit jignita pe chestia asta. A mai zis că vorbesc mult și prost’, a spus doamna Mia despre Andra.

“Nu, nu. Nu-i plac urâtele (n.r. fiului David)”, a mai declarat doamna Mia.

Când a auzit, Andra a izbucnit în lacrimi. ‘A zis că sunt cea mai urâtă dintre toate fetele. Așa m-a făcut mama’, a spus și Andra.

citește și...