Primul conflict din sezonul 2 ‘Mireasa’: Andreea și Claudia și-au făcut reproșuri: ‘Decât să fii ipocrită cu mine, mai bine ești sinceră’

07.09.2020, 15:34
Primul conflict din sezonul 2 'Mireasa': Andreea și Claudia și-au făcut reproșuri: 'Decât să fii ipocrită cu mine, mai bine ești sinceră'
Primul conflict din sezonul 2 'Mireasa': Andreea și Claudia și-au făcut reproșuri: 'Decât să fii ipocrită cu mine, mai bine ești sinceră'

Nici bine nu au intrat în casa ‘Mireasa’, că unele dintre cele opt fete intrate în cursa pentru inimile băieților au și început să se certe!

Andreea și Claudia au fost primele concurente care au avut un conflict deschis. Cele două tinere au avut un schimb dur de replici, spre uimirea celorlalte fete. Andreea a fost deranjată de faptul că Claudia i-a spus că este urâtă.

Andreea și Claudia, primul conflict de la Mireasa

‘Vezi, poate se sparge oglinda aia’, a fost replica Claudiei la adresa tinerei de 20 de ani.

‘Auzi, hai să lăsăm ipocriziile și vorbește cum trebuie. Decât să fii ipocrită cu mine, mai bine ești sinceră. M-ai prins că sunt cea mai mică și că poți să dai în mine, să mă jignești. Să mă pui pe mine la un anumit nivel și pe tine sus. Aici toți suntem egali’, i-a răspuns Andreea Claudiei.

‘Se sparge oglinda de răutate cât e în tine’, a mai adăugat Claudia.

‘Indiferent că ai venit tu să fii solistă, nu este ok să mă faci tu pe mine urâtă sau că sparg oglinda. Era o chesti de bun simț, eu nu te-am jignit pe tine‘, a răbufnit Andreea.

Sezonul 2 ‘Mireasa’ vine cu noi schimbări

În acest sezon, fetele și băieții nu vor locui în aceeași casă.

”V-ați dat seama. Noutatea acestui sezon este că veți sta în case diferite.”, le-a spus Simona Gherghe noilor concurenți din casa ‘Mireasa’.

Încă din prima ediție a show-ului matrimonial, mamele băieților au avut șansa de a elimina una dintre fete. Voturile cele mai multe le-a primit Lorena, o tânără blondă, cu părul scurt și cu tatuaje. Din fericire, tânăra de 23 de ani a fost salvată de la eliminare de către băieți.

Simona Gherghe, noua prezentatoare a emisiunii Mireasa

Sâmbătă, 5 septembrie, a debutat în forță sezonul doi al emisiunii ‘Mireasa’! Cu forțe proaspete și dornică să fie alături de noii concurenți, Simona Gherghe a revenit la tv după o pauză de aproape doi ani.

‘Bun găsit, dragii mei. Mă bucur că am revenit, mi-era dor de atmosfera platoului, mi-era dor de telespectatorii Antenei 1, pentru că știu că și voi mi-ați scris și m-ați întrebat când te întorci. De acum o să ne vedem cam în fiecare zi, până sâmbătă. O să fie cu iubire’, a spus Simona Gherghe, la începutul emisiunii de la Antena 1.

citește și...