Simona Florescu, devastată de moartea lui Ion Dichiseanu: ‘A murit în brațele fiicei noastre, Ioana’

20.05.2021, 16:55
Simona Florescu, devastată de moartea lui Ion Dichiseanu: 'A murit în brațele fiicei noastre, Ioana'
Simona Florescu, devastată de moartea lui Ion Dichiseanu: 'A murit în brațele fiicei noastre, Ioana'

Ion Dichiseanu s-a stins din viață, joi (20 mai), la Spitalul Floreasca, după o lungă suferință. Actorul se afla internat la terapie intensivă de mai bine de patru luni. 

Ion Dichiseanu a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a luat o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Decesul maestrului a cutremurat-o pe fosta lui soție, Simona Florescu.

Simona Florescu, mesaj cutremurător după moartea lui Ion Dichiseanu

Vedeta a dezvăluit că Ion Dichiseanu a decedat în brațele fiicei lor, Ioana. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți timp de 23 de ani. Cei doi au divorțat în 2009.

“A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.

Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu, pentru Fanatik.ro.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu aveau o relație bună după divorț

Ion Dichiseanu și Simona Florescu aveau o relație extraordinar de bună, chiar dacă cei doi au divorțat cu ani în urmă.

Legendarul artist explica care era secretul relației extraordinare pe care o avea cu fosta sa parteneră de viață.

“Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, mărturisea Ion Dichiseanu pentru Click!

citește și...