Simina de la ‘Puterea dragostei’, despre rivalitatea cu Bianca Comănici. Ce a scos la iveală fosta concurentă

03.10.2020, 17:12
Simina de la 'Puterea dragostei', despre rivalitatea cu Bianca Comănici. Ce a scos la iveală fosta concurentă
Simina de la 'Puterea dragostei', despre rivalitatea cu Bianca Comănici. Ce a scos la iveală fosta concurentă

Simina de la ‘Puterea dragostei’ a fost invitată vineri seară, 2 octombrie, în emisiunea ‘Teo Show’, alături de soțul ei, Alex Zănoagă. Cei doi foști concurenți ai emisiunii ‘Puterea dragostei’ au venit împreună cu băiețelul lor, Dominic.

Simina de la ‘Puterea dragostei’, detalii despre viața de mămică

Simina Loica și Alex Zănoagă au dezvăluit că viața lor s-a schimbat radical după ce au devenit părinți. Povestea lor de iubire a început în show-ul matrimonial de la Kanal D și a depășit multe obstacole. Acum, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când în viața lor a venit fiul lor, Dominic.

‘Suntem mult mai buni decât eram înainte și înțelegem mai multe persoane, răutăți, de ce erau așa când venea vorba despre copilul lor’, au declarat foștii concurenți de la ‘Puterea dragostei’.

În plus, Simina Loica a precizat că încă nu a reușit să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

‘M-am îngrășat 28 de kilograme în sarcină, în ultima lună m-am îngrășat aproximativ 10 și acum mă chinui să slăbesc. Mă deranjează că nu îmi mai sunt bune hainele. Eu dacă îmi cumpăr haine îmi iau în continuare mărimea S și pantaloni 38 să mă ambiționeze și când plecăm undeva, nu am haine. Ăsta este singurul motiv pentru care imediat mă aprind. Nu mă simt deloc bine, mă simt urâtă’, a mai spus Simina, la Kanal D.

De ce s-a certat cu Bianca Comănici

De asemenea, Simina Loica a explicat și de unde a pornit scandalul cu Bianca Comănici. Bruneta a recunoscut că a avut o discuție recentă cu Bianca Comănici și au convenit să lase deoparte rivalitățile dintre ele.

‘Am început să nu mai fiu rea cu nimeni și să îmi văd de familia mea. Chiar și cu Bianca am vorbit acum câteva zile, că noi suntem certate și în momentul ăsta. Am vorbit pentru că m-a întrebat de ce am ajuns eu să o critic, să o jignesc. Tot timpul eu puneam la story despre ea și vorbeam urât despre ea pentru că a făcut și ea prostii și a râs de alte fete care poate că au făcut mai puțin decât a făcut ea, critica alte fete. De atunci eu nu am mai suportat-o, dar acum am zis să o las în pace, fiecare cu greșeala lui’, a mai spus Simina în emisiunea ‘Teo Show’.

 

citește și...