Simina Loica de la ‘Puterea dragostei’ a vorbit deschis despre relația cu Jador. Cuvintele ei îl vor afecta pe solist

17.09.2020, 14:45
Simina Loica de la 'Puterea dragostei' a vorbit deschis despre relația cu Jador. Cuvintele ei îl vor afecta pe solist
Simina Loica de la 'Puterea dragostei' a vorbit deschis despre relația cu Jador

Simina Loica și Jador s-au cunoscut în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’ și au fost împreună pentru o scurtă perioadă de timp. După ce s-au despărțit, solistul a suferit enorm după Simina și chiar a plâns de nenumărate ori în emisiunea ‘Puterea dragostei’.

Simina Loica și Jador au avut o relație de scurtă durată

Jador a fost îndrăgostit iremediabil de Simina, tânăra căreia i-a declarat iubirea în repetate rânduri. Din păcate, relația lor nu a rezistat și s-au despărțit. După separarea de artist, Simina Loica și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Zănoagă. Cei doi au devenit și părinții unui băiețel, pe care l-au botezat Dominic.

‘Eu cu Simina nu mai suntem împreună, dar am rămas în relaţii bune, de amiciţie. E o persoană la care am ţinut şi nu mi se pare normal să vorbesc urât de ea sau să asist pasiv când cineva o discreditează. Poate în anumite certuri am ridicat tonul şi am spus cuvinte mai aspre, dar cred că am dovedit că am avut cele mai bune intenţii cu fata asta. Mi-a fost, sincer, dragă!’, spunea Jador despre Simina, imediat după ce s-au despărțit.

Recent, bruneta a vorbit deschis despre relația cu Jador. Simina Loica a mărturisit că legătura lor nu a fost atât de strânsă precum a crezut cântărețul.

Simina Loica susține că nu a avut sentimente pentru Jador

‘A fost din partea lui, în capul lui, o relație cu mine, dar nu a fost o relație. Nu știu ce și-a dorit, dar nu s-a întâmplat”, a declarat Simina, într-o emisiune tv.

Simina Loica a fost acuzată că a devenit cunoscută datorită lui Jador.

„Am ajuns unde am ajuns datorită mie, nu datorită lui! El cântă! Bravo lui! Să facă câți mai mulți bani, să scoată cât mai multe melodii frumoase. Ce a fost a fost”, a mai adăugat ea.

În prezent, Simina Loica este fericită alături de Alex Zănoagă și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început pe platourile ‘Puterea dragostei’.

Și-a botezat copilul

Cei doi tineri și-au oficializat relația în ianuarie, anul acesta, la Starea Civilă a Sectorului 1. La finalul lunii iunie, Simina și Alex și-au creștinat micuțul, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Tot atunci, tânăra mămică le-a arătat prietenilor virtuali chipul lui Dominic.

citește și...