Silviu Prigoană se pregătește de nunta fiului său, Silvius. Ce a spus despre nora sa

13.05.2022, 15:41
Silviu Prigoană se pregătește de nunta fiului său, Silvius. Ce a spus despre nora sa
Silviu Prigoană se pregătește de nunta fiului său, Silvius. ce a spus despre nora sa

Omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 58 de ani, va fi din nou socru mare. Acesta se pregătește de nunta celui de-al doilea fiu al său, Silvius. Omul de afaceri a dat detalii despre nora sa și despre ocupația acesteia la emisiunea moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV. Silviu Prigoana a afirmat și că își dorește să devină din nou bunic.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorius și Silvius din prima căsnicie, iar Maximus și Eduard din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană a devenit bunic de curând. Soția fiului său cel mare din prima sa căsnicie, Honorius, a adus pe lume un băiețel. Corina Bode și Honorius Prigoană s-au cunoscut în Statele Unite, în urmă cu aproximativ opt ani și s-au căsătort în anul 2016, nași fiindu-le Elena Udrea și Adrian Alexandrov. La emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV, Silviu Prigoană a dezvăluit că va fi din nou socru mare, cel de-al doilea fiul al său, Silvius, urmând să se căsătorească în luna iunie, potrivit tvmania.ro.

Silviu Prigoană se pregătește de nunta fiului său, Silvius. ”Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa”

“Cea de-a două noră este româncă, locuiește în Austria de mulți ani. Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze”, a detaliat Silviu Prigoană.


„M-aș bucura să aibă un copil și Silvius. Cu cât mai repede, cu atât mai bine, Mi-aș dori să fiu un bunic tânăr. O nepoțică ar fi binevenită, noi în neam facem doar băieți. Sunt un bunic și un tată fericit”, a mai spus omul de afaceri.

citește și...