Silviu Prigoană a devenit bunic. Omul de afaceri este în culmea fericirii!

01.03.2022, 12:38
Silviu Prigoană a devenit bunic. Omul de afaceri este în culmea fericirii!
Silviu Prigoană a devenit bunic. Omul de afaceri este în cumea fericirii!

Omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 58 de ani, este în culmea fericriii. familia sa s-a mărit. Afaceristul a devenit bunic după ce soția fiului său cel mare, Honorius, a adus pe lume un băiețel. Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorius și Silvius din prima căsnicie, iar Maximus și Eduard din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Acum, Silviu Prigoană a devenit bunic. Soția fiului său cel mare din prima sa căsnicie, Honorius, a adus pe lume un băiețel. Corina Bode și Honorius Prigoană s-au cunoscut în Statele Unite, în urmă cu aproximativ opt ani și s-au căsătort în anul 2016, nași fiindu-le Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorius și Silvius din prima căsnicie, iar Maximus și Eduard din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană a devenit bunic. ”Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze”

Silviu Prigoană a devenit bunic în urmă cu două luni. Nepoțelul său a venit pe lume în ianuarie, America.

“Prigoană e fericit nevoie mare. Acum e și el bunicuț, are un nepoțel. Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze, pentru că nu a avut timp să se deplaseze până acolo. Corina este foarte bine, a născut cât de cât ușor, iar Honorius este copleșit de emoții. Au ajutor, însă se ocupă și ei foarte ușor de bebeluș. Băiețelul este foarte cuminte, mănâncă, doarme, zâmbește. Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot. Nu se poate spune despre ce este vorba”, a declarat o sursă din preajma omului de afaceri pentru click.ro.

citește și...