Silvio Berlusconi le oferă jucătorilor “un autobuz plin de lucrătoare sexuale” dacă înving AC Milan sau Juventus

14.12.2022, 17:30

Silvio Berlusconi este atât de disperat să învingă oricare dintre echipele de top din Serie A, încât le-a oferit vedetelor de la Monza o recompensă uluitoare la petrecerea de Crăciun, dacă reușesc să facă treaba asta. “Le-am spus băieților că veți juca împotriva lui Milan, Juventus, etc., așa că dacă veți învinge una dintre aceste echipe mari, voi face să fiți întâmpinați în vestiar de un autobuz plin de lucrătoare sexuale”

Silvio Berlusconi le-a promis jucătorilor săi de la Monza un ”autobuz plin de lucrătoare sexuale” dacă vor învinge fie AC Milan, fie Juventus.

Berlusconi a cumpărat AC Monza în 2018 și a condus echipa mică de la periferia orașului Milano din Serie B în Serie A pentru prima dată în istoria clubului. Însă fostul premier al Italiei dorește ca Monza să se impună în prima divizie și a oferit echipei un stimulent suplimentar pentru a învinge marile echipe din campionat, Juve și AC Milan, pe care le-a deținut anterior din 1986 până în 2017, transmite dailystar.co.uk.

Berlusconi consideră că echipa ar avea nevoie de o motivație suplimentară

În cazul în care nou-veniții din Serie A reușesc să se impună în fața lui Juve sau Milan, Berlusconi a promis că un autobuz plin de lucrătoare sexuale îi va aștepta pentru a-i recompensa în vestiar. În vârstă de 86 de ani, scandalagiul de 86 de ani a făcut declarația șocantă în timp ce se adresa echipei la petrecerea de Crăciun de marți seara.

Mai întâi, magnatul media l-a lăudat pe șeful clubului și fostul antrenor principal al echipei U19, Raffaele Palladino, care l-a înlocuit în septembrie pe Giovanni Stroppa, destituit. Palladino a condus Monza pe locul 14 în campionat și, deși Berlusconi este încrezător în abilitățile tacticianului, el consideră că echipa ar avea nevoie de o motivație suplimentară pentru a zdrobi giganții din Serie A.

“Dacă veți învinge una dintre aceste echipe mari …”

În vârstă de 86 de ani a spus într-un discurs bizar: “Am găsit un nou antrenor, care a fost la echipa noastră de tineret, este bun, inteligent, amabil și capabil să îi stimuleze (motiveze) pe băieții noștri. Am decis să adaug o stimulare în plus, așa că le-am spus băieților că veți juca împotriva lui Milan, Juventus, etc., așa că dacă veți învinge una dintre aceste echipe mari, voi face să fiți întâmpinați în vestiar de un autobuz plin de lucrătoare sexuale”.

Nu este prima dată când Berlusconi este legat de lucrători sexuali. El a fost acuzat că a întreținut acte sexuale cu o prostituată minoră la faimoasele sale petreceri sexuale “Bunga Bunga” în timp ce era judecat în 2012, lucru pe care l-a negat și de care a fost ulterior achitat în 2014, deși inițial a fost găsit vinovat.

 

citește și...