Mike Tyson “făcea sex cu doar câteva minute înainte de lupte” pentru că se temea că își va “ucide” adversarii

05.09.2022, 14:22

Fostul campion mondial la categoria grea “Iron” Mike Tyson trebuia să facă sex înainte de luptele sale, dar susține că o făcea cu gândul la siguranța adversarilor săi. “Cea mai mare teamă a lui era că va ucide pe cineva în ring. Știa că poate să o facă. Mike trebuia să facă sex pentru a dezlănțui o parte din forța pe care o avea”. 

Mike Tyson a găsit o soluție pentru a-și tempera faimoasa agresivitate în perioada sa de glorie – făcând sex înainte de meciuri.

“Cel mai rău om de pe planetă” a debutat pe scena boxului în 1985 și, doar doi ani mai târziu, a devenit cel mai tânăr campion mondial incontestabil la categoria grea din toate timpurile. Este celebru pentru faptul că a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre aceste victorii fiind obținute în prima rundă, potrivit dailystar.co.uk.

Tyson folosea o metodă diferită pentru a-și ține emoțiile sub control

Însă lipsa sa de autocontrol în ring avea să-l coste scump și mai târziu în carieră, când i-a smuls o parte din ureche lui Evander Holyfield în 1997. În vârstă de 56 de ani recunoaște acum că se pregătește pentru meciurile de exhibiție consumând ciuperci magice și canabis și insistă că aceste substanțe i-ar fi fost de folos la începutul carierei sale.

Dar acum unul dintre cei mai mari aliați ai săi a dezvăluit că un tânăr Tyson folosea o metodă diferită pentru a-și ține emoțiile sub control. Prietenul său apropiat, fostul bodyguard și șofer Rudy Gonzalez susține că emblema făcea sex cu doar câteva minute înainte de a-și lega mănușile.

“Mike trebuia să facă sex înainte de lupte”

“Unul dintre cele mai mari secrete cu Mike era că avea nevoie să facă sex în vestiar înainte de lupte”, a declarat Gonzalez, potrivit The Sun. “Nu conta cine era. El spunea ‘dacă nu fac sex, îl omor pe tipul ăsta chiar acum’.

“Mike trebuia să facă sex pentru a dezlănțui o parte din forța pe care o avea. Așa că aveam fete ascunse în băi și vestiare. Câteodată intra cu ele pentru un minut, le dădea o bătaie de le rupea și spunea: “Bine, tipul ăsta o să trăiască în seara asta”.”

“Iron’ Mike și-a încheiat cariera cu un palmares de 50-6, 44 dintre victoriile sale fiind obținute prin KO. Dar, în ciuda abordării sale vicioase, Gonzalez a spus că omul său a fost întotdeauna pietrificat de faptul că într-o zi va merge prea departe în ring.

“Cea mai mare teamă a lui era că va ucide pe cineva în ring. Știa că poate să o facă”, a continuat el. “Încă îi mai văd pe unii dintre cei cu care s-a luptat. Eram acolo, la marginea ringului, văzând acești oameni uriași plângând, oasele sfărâmându-se sau sângele lor zburând peste tot”.

“Nu este o exagerare să spun că Mike era ca un tren care îi lovea pe acești tipi. A face sex era modul lui de a dezlănțui această putere și de a se relaxa puțin.”

citește și...