FOTO. Top 10 cele mai sexy fotbaliste din lume

18.01.2022, 23:01

Fotbalul este dominat în mare parte de jucătorii de fotbal masculin, dar acum fotbalul feminin câștigă și o mare popularitate. Jucătoarele de fotbal nu sunt doar arătoase, dar oferă o contribuție semnificativă echipelor lor, făcând astfel titluri sportive.

Când vine vorba de jucătorii profesioniști de fotbal feminin, entuziasmul este întotdeauna diferit, mai ales pentru bărbați. În acel moment, nu se rezumă doar la joc, ci și la admirația față de frumuseți.

Femeile superbe de diferite origini se confruntă pentru a primi laude.

Aici vom face lista celor mai sexy 10 fotbaliste din lume, în 2022.

Alex Morgan

Alex Morgan are de partea ei frumusețea naturală. Fiecare bărbat ar dori să se întâlnească cu ea. Ea este un amestec de frumusețe, fierbinte și tehnici de fotbal. Alex Morgan este un fotbalist american și medaliat cu aur olimpic.

Ea este atacantă pentru clubul National Women’s Soccer League Portland Thorns FC și U.S. Women’s National Team. Ea a fost cea mai tânără jucătoare din lista SUA la Cupa Mondială Feminină FIFA 2011. Pe lângă faptul că are o figură grozavă și faima ei ca cea mai tare fotbalistă de sex feminin, acum ea își deține locul printre cele mai populare fotbaliste feminine în 2022.

Golul ei record, câștigător al meciului în minutul 123 împotriva Canadei, în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, a fost cel de-al 20-lea gol al ei în 2012 și a propulsat-o să devină a șasea și cea mai tânără jucătoare din SUA care a făcut acest lucru într-un singur an.

 

Kaylyn Kyle

Kaylyn Kyle este un mijlocaș star canadian care joacă și pentru Vancouver Whitecaps FC. Kyle a fost jucătoarea căreia i s-au oferit condoleanțe după înfrângerea Canadei de către echipa de fotbal feminină a SUA în 2012. Ea a încercat din greu să evite înfrângerea.

Această frumusețe naturală canadiană are multe în ea și, deși nu este la fel de populară ca unele dintre jucătoarele americane.

 

Hope Solo

Frumoasă, inteligentă și cu aspect superb Hope Solo este portarul echipei naționale de fotbal feminin a SUA.

Multitalentată Hope Solo este și o vedetă TV, a apărut într-un serial TV numit Dancing with the Stars. Ea a scris, de asemenea, o carte numită „Solo: A Memoir Of Hope”.

 

Lauren Sesselmann

Lauren Sesselmann, născută în Statele Unite, este cetățean canadian. Lauren Sesselmann joacă pentru echipa națională de fotbal a Canadei și FC Kansas City. Ea a făcut parte din echipa canadiană de fotbal câștigătoare a medaliei de bronz.

Folosindu-și faima și frumusețea, ea și-a făcut un nume și în domeniul modelingului. Pe lângă o siluetă atrăgătoare, ea este și una dintre cele mai bogate jucătoare de fotbal din lume în acest moment.

 

Sydney Leroux

Născută în Canada, cu naționalitate mixtă, Sydney Leroux este eligibilă pentru a reprezenta opt țări. Mama ei era canadiană, iar tatăl ei era cetățean american. Și-a făcut un nume în fotbalul profesionist la vârsta de cincisprezece ani din SUA. Sydney joacă în prezent pentru Seattle Reign FC în National Women’s Soccer League ca atacant. Și-a făcut debutul profesional pentru Boston Breakers în NWSL în timpul sezonului inaugural al ligii în 2013.

Selina Wagner

Cu grația și eleganța de care dă dovadă la sol, se poate spune că jocul de fotbal nu este diferit de dansul de balet datorită mișcărilor sale foarte încurcate ca jucătoare flexibilă.

 

Nayeli Rangel

Nayeli Rangel este o vedetă mexicană, care joacă ca mijlocaș la echipa națională de fotbal a Mexicului. De asemenea, joacă pentru Sky Blue FC din National Women’s Soccer League.

Mijlocașul foarte talentat și ascuțit se dovedește a fi una dintre cele mai tari fotbaliste din lume.

Ali Krieger

Alexandra Blaire Krieger este una dintre cele mai frumoase jucătoare de fotbal din echipa americană. Alexandra Krieger, în vârstă de 28 de ani, joacă ca mijlocaș și fundaș. Ea joacă în prezent pentru Washington Spirit al National Women’s Soccer League.

Jonelle Filigno

Jonelle Filigno, în vârstă de 28 de ani, este o vedetă canadiană a fotbalului. Jonelle Filigno a făcut parte din echipa canadiană care a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012.

De asemenea, a făcut parte din echipa sa națională la Jocurile Olimpice de vară și la Cupa Mondială feminină FIFA.

 

 

 

Amy Rodriguez

Amy Rodriguez este o jucătoare de fotbal americană care joacă în prezent pentru Seattle Reign FC în National Women’s Soccer League și este, de asemenea, membră a echipei naționale de fotbal feminin a Statelor Unite. Ea a jucat anterior pentru Boston Breakers și Philadelphia Independence din WPS. Amy și-a jucat majoritatea jocurilor în poziția de atacant și este cunoscută că este rapidă. Este numită „A-Rod” de către colegii ei de echipă și uneori de comentatorii de fotbal.

citește și...