Silvio Berlusconi își face debutul pe TikTok. Într-o singură zi, fostul premier italian a depășit 350.000 de urmăritori

03.09.2022, 17:58

Fostul premier italian Silvio Berlusconi și-a făcut debutul pe TikTok pentru a face un apel la tinerii săi alegători înainte de viitoarele alegeri. Primul său videoclip pe TikTok a fost un discurs de bun venit care a adunat milioane de vizualizări. În cel de-al doilea videoclip, Berlusconi a glumit pe seama sa, a președintelui american Joe Biden, a omologului său rus Vladimir Putin și a Papei Francisc, potrivit RT.

Postând gluma pe TikTok, Berlusconi a spus că el, Biden, Putin, Papa Francisc și tânărul său consilier zburau într-un avion. În timp ce avionul era pe punctul de a cădea și de a se prăbuși, avionul nu avea suficiente parașute pentru a-i salva pe toți pasagerii, iar persoanele de la bord au făcut eforturi pentru a lua parașuta pe baza “superiorității” lor.

În cel de-al doilea videoclip, Berlusconi a glumit pe seama sa, a președintelui american Joe Biden, a omologului său rus Vladimir Putin și a Papei Francisc.

Silvio Berlusconi își face debutul pe TikTok

El a povestit: “Joe Biden o apucă primul și spune: “Aceasta este pentru mine, pentru că sunt cel mai puternic om din Occident”. Vladimir Putin îl ia pe celălalt și spune: “Acesta este pentru mine, pentru că sunt cel mai puternic om din Est”. Berlusconi face un pas înainte și spune: “Aceasta este pentru mine, pentru că toată lumea știe că sunt cel mai inteligent politician din lume”.

Papa Francisc s-a oferit să rămână în avion, deoarece a trăit o viață bună și nu îi este frică să moară, a glumit el. Cu toate acestea, tânărul consilier al Suveranului Pontif a spus că amândoi nu trebuie să se teamă, deoarece “cel mai deștept politician din Europa” și-a luat din greșeală “rucsacul”.

Într-o singură zi, Berlusconi a depășit 350.000 de urmăritori pe TikTok

După ce a încheiat povestea plină de umor, veteranul politician italian Berlusconi a făcut apel la alegători să “încerce să pună o parașută pe Italia” în timpul alegerilor anticipate din septembrie. În special, Silvio Berlusconi și-a anunțat în august intenția de a candida pentru un loc în Senat.

Silvio Berlusconi plănuiește să candideze pentru un loc în Senat la alegeri

La începutul lunii august, fostul premier italian Silvio Berlusconi a anunțat că intenționează să candideze pentru Senat la viitoarele alegeri generale din Italia. Berlusconi, care conduce partidul de centru-dreapta Forza Italia, și-a anunțat planurile înainte de alegerile anticipate din Italia, a relatat Politico, citând postul Rai Radio 1. În special, Italia va organiza alegeri anticipate, deoarece guvernul condus de Mario Draghi a încetat în iulie. Mario Draghi a demisionat din funcția de prim-ministru al Italiei după ce trei partide și-au retras sprijinul din guvernul de coaliție. Președintele Italiei, Sergio Matteralla, a anunțat că alegerile generale din această țară vor avea loc pe 25 septembrie.

 

citește și...