“I-am cerut fostului meu să îmi trimită 100 de lire sterline pentru că m-a înșelat”. Cum a reacționat bărbatul când a văzut clipul postat pe TikTok

10.07.2022, 18:18

Deși despărțirile pot fi dure, există adesea un motiv întemeiat pentru a se despărți. Iar o femeie a dezvăluit de ce s-a destrămat relația ei – și chiar a reușit să obțină o compensație pentru asta. Issy Oakley i-a trimis un mesaj fostului ei iubit și l-a rugat să-i plătească 100 de lire sterline drept compensație pentru că a înșelat-o.

O femeie s-a adresat fostului iubit care a înșelat-o cerându-i despăgubiri, iar răspunsul acestuia i-a făcut pe telespectatori să se amuțească.

Issy Oakley, o influenceriță din Marea Britanie, a povestit recent cum s-a răzbunat pe fostul ei iubit. În videoclip, Issy susține că fostul ei iubit a înșelat-o și aproape că i-a provocat o infecție cu transmitere sexuală – ceea ce se presupune că a cauzat destrămarea relației lor, potrivit The Sun.

“I-am cerut fostului meu să îmi trimită 100 de lire sterline pentru că m-a înșelat”

Astfel, Issy a decis să ia parte la tendința actuală de pe TikTok “întreabă-ți fostul” și a decis să-i ceară acestuia să-i trimită 100 de lire sterline, iar ceea ce s-a întâmplat în continuare nu o să-ți vină să crezi.

În text, ea a scris: “Ello, trimite-mi 100 de lire sterline”.

Fostul iubit i-a trimis banii

La început, fostul ei iubit a părut luat prin surprindere de cerere, răspunzând: “WTF, de ce ți-aș trimite bani?”.

Dar el și-a schimbat repede părerea când ea i-a enumerat motivele pentru care ar trebui să o facă.

“Pentru că m-ai înșelat și aproape că mi-ai dat o palmă”, a răspuns ea.

Fostul iubit al lui Issy a spus că ea a avut un “punct de vedere valid” și că se va gândi la asta.

Mai târziu, în acea zi, el i-a trimis în mod șocant lui Issy cele 100 de lire sterline pe care aceasta le-a cerut, iar oamenii au luat rapid cuvântul în secțiunea de comentarii a videoclipului pentru a o susține pe Issy.

Unul dintre ei a comentat: “Bravo, iubito”.

Un altul a spus: “Acesta este un comportament de regină”.

“Așa cum ar trebui”, a lăudat un altul.

Un al patrulea a adăugat: “‘pentru că m-ai înșelat și aproape că mi-ai dat palme’ ….”. ‘punct de vedere valid’ IM DYINGGGGGGG”.

 

citește și...