Silvio Berlusconi a sărbătorit o „nuntă simbolică” cu o femeie mai tânără decât el cu 53 de ani

22.03.2022, 13:16

Au apărut imagini cu Berlusconi, în vârstă de 85 de ani, bucurându-se de un „festival al iubirii” fastuos cu Marta Fascina, în vârstă de 32 de ani, deputată în Parlament la partidul său Forza Italia, la o proprietate istorică numită Villa Gernetto din orașul Lesmo, la nord. din Milano.

Reprezintă cea mai recentă declarație de dragoste dintre Berlusconi și Fascina, după ce fostul premier a lansat fotografii cu cuplul privindu-se cu dragoste unul la celălalt în timpul sărbătoririi zilei de naștere a lui Fascina, în ianuarie.

Ceremonia a fost foarte asemănătoare cu o nuntă, dar cuplul nu a fost căsătorit oficial din cauza unei lupte pentru moștenirea între familii. Potrivit presei italiene, Marta a fost “ofensată şi foarte supărată că nu a avut parte de o nuntă ca lumea”.

Mireasa a purtat o rochie albă Antonio Riva

Marta a arătat ca o mireasă înroşită, purtând o rochie albă Antonio Riva, lungă de 3,5 metri, realizată din dantelă franţuzească, cu o trenă lungă de 3,5 metri, şi şi-a aranjat părul lung şi blond într-un coc înalt pentru această ocazie.

Planificatorul de nunţi de lux Illy Goodall a estimat că rochia ar fi putut costa cuplul până la 16.000 de lire sterline (20.000 de euro). Între timp, Silvio a optat pentru un costum Armani albastru elegant.

Cei cinci copii mari ai lui Berlusconi sunt revoltați

Se spune că cei cinci copii mari ai lui Berlusconi sunt revoltați de intenția tatălui lor de a se căsători cu Fascina, ceea ce i-ar fi lăsat o pretenție asupra averii bătrânei de 85 de ani de peste 5 miliarde de lire sterline.

Gestul fostului premier pe rețelele de socializare ar fi făcut parte dintr-o campanie prezidențială uimitoare.

Politicianul, implicat în mai multe scandaluri sexuale

Aparent nedescurajat de probleme de sănătate, scandaluri sexuale și vârstă înaintată, Berlusconi a continuat ceremonia alături de iubita sa, care a fost numită mai degrabă un „festival al iubirii” decât o logodnă oficială.

În timp ce înclinația lui Berlusconi pentru iubitele mai tinere este evidentă, bărbatul de 85 de ani a făcut obiectul mai multor scandaluri sexuale care implică prostituate și este încă judecat pentru mituirea martorilor într-un caz minor de prostituție.

Fostul premier a fost condamnat anterior pentru că a plătit 6 milioane de lire sterline prostituatei marocane minore Karima El Mahroug, cunoscută și sub numele de „Ruby”, pentru servicii sexuale între februarie și mai 2010, dar ulterior a fost găsit nevinovat.

Se pare că El Mahroug a participat la una dintre numeroasele petreceri sexuale  ale lui Berlusconi, organizate la vila sa privată.

Politicanului i s-a interzis pe viaţă accesul la o funcţie publică. după ce a fost condamnat pentru fraudă fiscală în 2013 și acuzat de mai multe cazuri de delapidare.

 

citește și...