O mireasă i-a interzis celei mai bune prietene să vină la nuntă: ”A considerat că arăt prea bine în rochia pe care mi-a ales-o”

17.12.2021, 20:11
O mireasă i-a interzis celei mai bune prietene să vină la nuntă: ”A considerat că arăt prea bine în rochia pe care mi-a ales-o”

O tânără susține că i s-a anulat invitația la nunta prietenei ei din cauza modului în care arată în rochia pe care chiar mireasa însăși a ales-o.  Modelul Alena Yildiz a apelat la TikTok pentru a explica ce s-a întâmplat și pentru a dovedi cum arată în ținuta uluitoare decoltată. Videoclipul a fost vizualizat de atunci de peste 5 milioane de ori.

Alena Yildiz, un model din Germania, a explicat într-un videoclip recent TikTok:

„Prietena mea mi-a anulat invitația la nunta ei pentru că a considerat că arăt prea bine în rochia pe care mi-a ales-o”.

Internauții au fost uimiți

Alena a reușit totuși să profite la maximum de rochie. „Totuși, am făcut niște poze incendiare”, a explicat tânăra de 21 de ani.

Rochia fără bretele în cauză este alcătuită din paiete strălucitoare cu un fundal de culoare nud. Alena uimește în ținută, dar decolteul pare să pună probleme atunci când se aplecă.

Videoclipul a fost văzut de peste 5 milioane de ori

De când a fost distribuit la începutul acestei săptămâni, videoclipul Alenei a fost văzut de peste 5 milioane de ori, iar internauții au fost uimiți de acțiunile miresei.

„Ea este cea care a ales rochia, așa că ar fi putut să-ți ceară pur și simplu să-ți schimbi rochia în loc să nu te invite”, a spus un internaut. Un altul a comentat: „De ce nu a ales o rochie diferită atunci?” Iar un al treilea a adăugat: „Îmi depășește înțelegerea în care unii oamenii cred că oricine poate „eclipsa” mireasa.

Alena are imaginea sclipitoare a unei celebrități

Alți  internauți au considerat că Alena are imaginea sclipitoare a unei celebrități.

În timp ce altcineva a apua: „Arată ca Ariana Grande”.

Stirea vine după ce o mireasă a dezvăluit cum și-a cumpărat rochia de mireasă la mâna a doua pentru doar 2 lire sterline, despre care telespectatorii susțin că a făcut-o să semene cu Meghan Markle.

citește și...