Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu au aniversat 27 de ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis artista

01.03.2021, 13:51
Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu au aniversat 27 de ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis artista
Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu au aniversat 27 de ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis artista

Îndrăgita artistă Silvia Dumitrescu a aniversat zilele trecute 27 de ani de căsnicie.

Silvia Dumitrescu şi soţul ei, compozitorul Florin Ochescu, au împlinit pe 27 februarie 27 de ani de căsnicie. Cei doi au împereună un fiu, Iulian Ochescu, care le calcă pe urme din punct de vedere profesional.

Cu ocazia anirversării a 27 de ani de mariaj, Silvia Dumitrescu a transmis un mesaj în mediul online. “Astăzi 27 februarie, 27 de ani de căsătorie. Doamne ajută să fim sănătoşi şi să continuăm să ne iubim şi să ne preţuim”, a scris artista pe contul său de socializare.

Soțul Silviei Dumitrescu a avut o relație cu Dida Drăgan

Celebra artistă Dida Drăgan a comentat, de curând, despre presupusa rivalitate cu Silvia Dumitrescu, cea care este căsătorită cu muzicianul Florin Ochescu, fostul ei partener, împreună cu care are un băiat.

”Știu că se spune că ea mi-ar fi furat bărbatul pe Florin Ochescu. El este tatăl băiatului meu, este un tată implicat, am rămas în relații bune. Fiul nostru este traducător, a studiat în Elveția, dar s-a întors în România, păcat că nu continuă activitatea noastră muzicală, este tare talentat, ne-a moștenit”, a afirmat Dida Drăgan.

”Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am rămas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o să acuz niciodată pe nimeni, ce a fost a fost!”, a completat solista.

Silvia Dumitrescu a mai fost căsătorită

Silvia Dumitrescu a mai fost căsătorită. Vedeta a avut o căsnicie de scurtă durată cu cântărețul Mircea Dumitrescu, alături care a cântat în duet înainte de Revoluția din 1989.

„Mihaela Runceanu mi l-a prezentat (n.r Mircea Dumitrescu) ca fiind o voce foarte bună și m-am îndrăgostit de el. În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoșteam prea bine și nici nu știam dacă ne potrivim unul cu celălalt. Eu eram virgină. Intram într-o relație total necunoscută”, a povestit Silvia Dumitrescu la o emisiune TV de la Antena 1.

”M-am aruncat cu capul înainte și era prima dată când mă îndrăgosteam așa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereușită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viața de familie. Am divorțat după trei ani”, mai spunea ea.

 

citește și...