FOTO / Silvia Dumitrescu, în costum de baie. Artista de 60 de ani, la distracție pe litoralul românesc

28.07.2020, 13:20
FOTO / Silvia Dumitrescu, în costum de baie. Artista de 60 de ani, la distracție pe litoralul românesc
FOTO / Silvia Dumitrescu, în costum de baie. Artista de 60 de ani, la distracțuie pe litoralul românesc

Îndrăgita cântăreață Silvia Dumitrescu, în vârstă de 60 de ani, s-a relaxat pe litoralul românesc în această perioadă.

Silvia Dumitrescu a ales să-și încarce bateriile la mare, în România, acolo unde a mers în compania unui grup de prieteni. La 60 de ani, renumita artistă se prezintă foarte bine în costum de baie și este la fel de exuberantă ca în anii tinereții.

Fotografiile de la plajă cu vedeta stau dovadă în acest sens.

Cine este Silvia Dumitrescu

Silvia Dumitrescu este o interpretă de muzică pop din țara noastă. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă din București, la clasa regretatei Mihaela Runceanu, și s-a lansat la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia ’85 unde a obținut Premiul I la secțiunea “Interpretare”.

S-a impus în muzica românească cu piesele scrise de Adrian Enescu, Doru Căplescu, Marius Țeicu, Florin Ochescu, Virgil Popescu, Dani Constantin, Cătălin Târcolea, George Grigoriu, Dumitru Lupu, Gheorghe E. Marian etc. Piese precum “Nu-mi pare rău” (1985, Marius Țeicu), “Cred în tine” (1988, Adrian Enescu), “Noi am ales” (1988, Adrian Enescu), “Miracol infinit”(1989, Doru Căplescu) , “Dansul” (1989, Doru Căplescu), “Lumea mea” (1995, Florin Ochescu) sunt doar câteva dintre succesele care au făcut-o un nume de referință în muzica pop românească.

În 1995 a obținut la Festivalul „Cerbul de Aur”, Premiul I la Secțiunea “Videoclip” și Premiul III la Secțiunea “Discografie”.

Din anul 1993, Silvia Dumitrescu formează o familie alături de Florin Ochescu, împreună cu care are un fiu, Iulian.

Primul soț al Silviei Dumitrescu s-a sinucis cu antigel

Mircea Dumitrecu a fost un cântăreț cunoscut înainte de Revoluția din 1989. Cel care a fost primul soț al Silviei Dumitrescu a avut un destin tragic. În aprilie 2010, el s-a sinucis cu antigelul de la mașină, după o ceartă cu cea de-a patra sa soție.

Potrivit martorilor, Mircea Dumitrescu a coborât din apartamentul în care locuia într-un cartier din Capitală, a pus antigelul într-o sticlă, apoi a urcat la etajul nouă și l-a băut. Soția sa de atunci a fost cea care l-a descoperit mort în casă, în noaptea de Înviere, după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefon. Mircea Dumitrescu avea 50 de ani.

După divorțul de cântăreața Silvia Dumitrescu, la începutul anilor ’90, Mircea Dumitrescu și artista nu au mai ținut legătura.

 

citește și...