Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din intimitatea căsniciei cu Petre Roman: ‘S-a pus multă presiune pe mine și pe nedrept’

27.12.2020, 15:22
Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din intimitatea căsniciei cu Petre Roman: 'S-a pus multă presiune pe mine și pe nedrept'
Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din intimitatea căsniciei cu Petre Roman

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt împreună de mai bine de 10 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au un băiețel în vârstă de 11 ani. 

Relația lor a fost aspru criticată, mai ales că fostul premier al României și-a părăsit prima soție, pe Mioara Roman, pentru a se iubi cu Silvia Chifiriuc.

Artista a fost invitată în cadrul emisiunii Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a dat detalii despre mariajul cu Petre Roman.

Silvia Chifiriuc, fericită alături de Petre Roman

Silvia a dezvăluit că la începutul relației cu Petre Roman s-a pus foarte multă presiune pe ea, fiind văzută personajul negativ din toată povestea.

‘S-a pus multă presiune pe mine și în mare parte, pe nedrept. Am suferit pentru că sunt un om foarte sensibil. Dar am avut mereu acest crez al meu că am mers pe drumul meu drept. Sunt un om foarte sigur pe mine atunci când aleg ceva. Am o singură teamă: de Dumnezeu’, a spus soția lui Petre Roman.

Silvia Chifiriuc a mai adăugat că mariajul lor funcționează atât de bine datorită caracterelor pe care atât ea, cât și fostul politician le posedă.

citește și...