Cu ce a impresionat-o Petre Roman pe Silvia Chifiriuc. ”Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat”

02.10.2020, 12:55
Cu ce a impresionat-o Petre Roman pe Silvia Chifiriuc. ”Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat”
Cu ce a impresionat-o Petre Roman pe Silvia Chifiriuc. ”Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat”

Silvia Chifiriuc și-a amintit de momentul în care l-a acunosc pe soțul său, petre Roman, fostul premier al României.

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Cântăreața și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Silvia Chifiricu a mărturisit că atunci când s-au cunoscut doar s-au salutat, fără nimic altecva. Artista a povestit și cu ce caliutăți a reușit să o cucerească Petre Roman, fost premier al României.

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă, dar mi-a transmis multă caldură”, a explicat Silvia Chifiriuc pentru postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Între Petre Roman și actuala lui parteneră de viață, Silvia Chifiriuc, este o mare diferență de vârstă, respectiv de 25 de ani.

Silvia Chifiriuc chiulea de la cursurile de operă ca să se întâlnească cu Petre Roman

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, spunea Silvia Chifiriuc într-un interviu.

”Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat: ”Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine”. La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu”, mai dezvăluia artista.

citește și...