De la ce pornesc discuțiile dintre Petre Roman și soția sa, Silvia Chifiriuc. ”Ne mai ciondănim”

26.11.2020, 15:31
De la ce pornesc discuțiile dintre Petre Roman și soția sa, Silvia Chifiriuc. ”Ne mai ciondănim”
De la ce pornesc discuțiile dintre Petre Roman și soția sa, Silvia Chifiriuc. ”Ne mai ciondănim”

Petre Roman a dezvăluit de la ce anume pornesc discuțiile dintre el și actuala sa parteneră de viață, cântăreața Silvia Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009. Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune că a avut o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani. Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman. Petre Roman și actuala sa parteneră de viață, Silvia Chifiric, sunt foarte mândri de băiețelul lor, Petrus, care a venit pe lume în anul 2009, însă fostul premier a mărturisit că unele discuții dintre el și partenera sa de viață pornesc de la fiul lor.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău”, a spus Petre Roman la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro. „Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. el știe că la tati nu se poate chiar orice”, a completat Silvia Chifiriuc.

Ce pasiuni are Petrus, fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au mărturisit că petrus, băiatul lor, nu este prea încântat de școala online.

De asemenea, cei doi au dezvăluit că marea pasiune a băiatului este tenisul.

„Petrus are 11 ani, e în perioada testelor. Nu prea îi place lui școala online, dar se străduiește să facă facă acestei situații. Merge la munte, dar în ultima vreme mai puțin. Mergem la pădure în schimb. Pasiunea lui e tenisul. Vocația există, trebuie să o descoperi. Face tenis de doi ani. E talentat, isteț și iscusit. Încă nu îmi dau seama care e vocația lui”, au mai spus Petre Roman și Silvia Chifiriuc.

citește și...