Silvia Chifiriuc, despre relația cu Petre Roman: “Am fost țintă, dar nu îmi pare rău de nimic!”

23.02.2022, 15:33

Înainte de Dragobete, Petre Roman și soția sa, Silvia Chifiriuc au fost invitați la emisiunea moderată de Adela Popescu. Fostul premier a dezvăluit cu ce cadou reușește să o impresioneze pe partenera sa. “E foarte pretențioasă”, a spus fostul politician. Silvia Chifiriuc a vorbit despre relația cu fostul premier și momentele dificile prin care a trecut. “Am fost țintă, dar nu îmi pare rău de nimic!”, a spus artista.

În ediția de astăzi, 23 februarie, a emisiunii „Vorbește lumea”, Silvia Chifiriuc și Petre Roman au fost invitații Adelei Popescu, unde au vorbit despre gesturile pe care și le oferă, de Dragobete.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cuplul având o căsnicie de mai bine de 12 ani. Cei doi sunt părinții unui fiu, pe nume Petrus, și, în ciuda faptului că între ei e o diferență de vârstă de 25 de ani, această nu le afectează relația.

Petre Roman: “E foarte pretențioasă”

Fostul premier a dezvăluit că soția sa este pretențioasă în ceea ce privește cadourile, în timp ce Silvia Chifiriuc a infirmat. Petre Roman spune că partenera sa este pretențioasă și că vrea neapărat florile care îi plac.

„Noi de Dragobete sărbătorim iubirea ca-n fiecare zi. Sper mâine să vină niște floricele. El știe că îmi plac florile. Știe care sunt florile care îmi plac, dar mereu vine cu altele. (…) Zambilele mi le cumpăr singură, pentru că nu rezist la parfumul acela. Întotdeauna am petrecut așa, să vină de la sine. Ieri nu aveam nimic programat și am ieșit în oraș”, a spus Silvia Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc, despre momentele dificile din relația cu Petre Roman

Silvia Chifiriuc, în vârstă de 49 de ani, recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, fiind extrem de criticată din cauza relației cu fostul premier.

„De multe ori m-am gândit cum ar fi. Mai ales când am fost supărată pe ce se întâmplă aici. Unii oameni sunt și răutăcioși. Când văd că-ți merge bine, că ai reușit ceva, simt nevoia să te înțepe, să te facă să nu te simți bine și să nu te bucuri cu adevărat de realizarea pe care o ai.

Au fost foarte mulți ani în care eu nu am spus nimic când s-a scris ceva neadevărat despre mine, dar am făcut asta din bun simț  față de cei dragi ai mei, nu vreau să mă cert cu nimeni. Nu e nimeni dator să dea socoteală despre viața lui și felul în care am trăit. Am fost țintă, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic! Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu Petrus, și pentru mine ca om”, a spus artista.

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman în 2007, după un mariaj care a durat 34 de ani. Motivul a fost faptul că fostul premier a cunoscut-o atunci pe Silvia Chifiriuc, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

 

 

citește și...