Silvana Rîciu a născut o fetiță! Solista de muzică populară a adus pe lume al treilea copil

25.09.2020, 11:52
Silvana Rîciu a născut o fetiță! Solista de muzică populară a adus pe lume al treilea copil
Silvana Rîciu a născut o fetiță! Solista de muzică populară a adus pe lume al treilea copil

Silvana Rîciu a născut o fetiță! Solista de muzică populară a adus pe lume al treilea copil, joi, 24 septembrie. Vedeta a ales să meargă la spital încă de la primele ore ale dimineții.

Silvana Rîciu a devenit iar mamă de fetiță, care a fost așteptată cu nerăbdare acasă de frățiorii ei mai mari. Micuța a avut 3 kilograme și 600 de grame și se va numi Anastasia Maria.

Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară

„Am foarte multe emoții. Aseară am și plâns pentru că mi-e frică. Astăzi vine pe lume bebelina, când este și ziua Andradei (cealaltă fetiță a vedetei n.r). Sănătoasă să fie, în rest nu contează”, a spus Silvana Rîciu, în cadrul unei emisiuni TV.

Soțul vedetei, Nicușor Ioniță, a mărturisit următoarele: ‘Aștept acest moment de 9 luni, probabil o să plâng de fericire, pentru că voi fi foarte emoționat’. 

Silvana Rîciu mai are doi copii din prima căsnicie: Andrada Maria și Luca Andrei.

A aniversat un an de la cununia religioasă

Zilele trecute, interpreta de muzică populară Silvana Rîciu a aniversat un an de la cununia religioasă. Artista a transmis un mesaj mai mult decât emoționant cu această ocazie.  Artista s-a căsătorit cu artistul Nicușor Ioniță, în toamna anului trecut.

”22 septembrie…♥️?A trecut un an de la cununia noastra religioasa… Primul an al nostru împreună ca și familie… Zilele astea va veni pe lume si bebița noastră. Cu siguranță nu întâmplător acum când împlinim un an…E un dar de la Dumnezeu pentru noi.
O asteptam cu nerabdare, cum asteptam si anii ce vor urma ca sa ne bucurăm de fiecare clipa, zi, an pe care le-a rânduit Dumnezeu să le petrecem împreună. Doamne, îti mulțumim pentru familia noastră frumoasă!
Anul trecut am hotărât noi să ne unim vietile in fața lui Dumnezeu îmbrăcați în costume populare, într-un loc drag sufletului meu, mănăstirea Dervent. Si ce frumos a fost… Dragul meu soț, te voi iubi până la sfârșitul vieții și dincolo de ea!”, a scris interpreta de muzică populară în mediul online.
citește și...