FOTO / Silvana Rîciu a aniversat un an de la cununia religioasă. Mesajul de suflet transmis de artistă

23.09.2020, 11:59
FOTO / Silvana Rîciu a aniversat un an de la cununia religioasă. Mesajul de suflet transmis de artistă
FOTO / Silvana Rîcîu a aniversat un an de la cununia religioasă. Mesajul de suflet transmis de artistă

Interpreta de muzică populară Silvana Rîciu a aniversat un an de la cununia religioasă. Artista a transmis un mesaj mai mult decât emoționant cu această ocazie.

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu se află pe ultima sută de metri cu sarcina și urmează să devină mamă pentru a treia oară. Silvana Rîciu mai are doi copii, Andrada și Luca, dintr-o relație anterioară. Artista s-a căsătorit cu artistul Nicușor Ioniță, în toamna anului trecut. În data de 22 septembrie, Silvana Rîciu și partenerul ei de viață au aniversat un an de la cununia religioasă. Artista a dat publicității mai multe fotografii din ziua în care a fost mireasă și a transmis un mesaj plin de emoție.

”22 septembrie… ♥️?A trecut un an de la cununia noastra religioasa… Primul an al nostru împreună ca și familie… Zilele astea va veni pe lume si bebița noastră. Cu siguranță nu întâmplător acum când împlinim un an…E un dar de la Dumnezeu pentru noi.
O asteptam cu nerabdare, cum asteptam si anii ce vor urma ca sa ne bucurăm de fiecare clipa, zi, an pe care le-a rânduit Dumnezeu să le petrecem împreună. Doamne, îti mulțumim pentru familia noastră frumoasă!
Anul trecut am hotărât noi să ne unim vietile in fața lui Dumnezeu îmbrăcați în costume populare, într-un loc drag sufletului meu, mănăstirea Dervent. Si ce frumos a fost… Dragul meu soț, te voi iubi până la sfârșitul vieții și dincolo de ea!”, a scris interpreta de muzică populară în mediul online.

Soțul Silvanei Rîciu, emoționat tare la un an de la cununia religioasă

Și partenerul de viață al Silvanei Rîciu, Nicușor, a transmis un mesaj înduioșător cu ocazia aniversării de un an de la cununia lor religioasă.

❤?22 septembrie 2019-22 septembrie 2020.❤?

❣1 an de cand ne-am unit destinele in fata Bunului Dumnezeu intr-un loc binecuvantat Manastirea Dervent.
De atunci am avut parte alaturi de familia mea de 12 luni de iubire, 52 de saptamani de fericire, 365 zile de implinire, 8760 de ore de momente deosebite, 525600 de minute care ne-au umplut sufletele cu amintiri de neuitat! Va iubesc cu toata fiinta mea si sper sa ramanem la fel pana la adanci batraneti!❤???, a spus el.

 

citește și...