Silvana Rîciu, declarații emoționante la două săptămâni de la nunta sa

01.10.2019, 19:28
Silvana Rîciu, declarații emoționante la două săptămâni de la nunta sa
Silvana Rîciu a făcut primele declarații despre nunta sa

Silvana Rîciu a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu partenerul său, Nicușor Ioniță. Nunta a avut loc acum două săptămâni și mirii s-au declarat extrem de mulțumiți de felul în care a decurs evenimentul. 

Artista de muzică populară Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță și-au unit destinele pe malul Lacului Cernica, iar sljuba de cununie a avut loc la Mânăstirea Dervent. După aceea, proaspeții însurăței au petrecut până în zori de zi alături de invitați, la un restaurant de lux.  

Silvana Rîciu: „Am avut o nuntă de vis, de poveste”

Am avut o nuntă foarte frumoasă. O nuntă de vis, de poveste… Am vrut o atmosferă mai intimă, însă a sunat extraordinar de bine slujba pentru că Înaltpreasfinţia Sa Teodosie Arhiepiscopul Tomisului a trimis o parte din corul Arhiepiscopiei şi a sunat divin. Slujba a fost minuntă. În mănăstiri nu este voie să oficiezi căsătorii, dar am primit aprobarea de la Arhiepiscopie şi mulţumim pentru slujbă…”, a dezvăluit Silvana la o emisiune TV.

„Am avut foarte mari emoţii la cununia civilă şi petrecerea de nuntă. Eu organizez evenimente, dar nu am crezut că nunta noastră poate fi simţită atât de intins. La mănăstire, alte emoţii puternice. Ne-am simţit foarte aproape de Dumnezeu, iar asta ne-a împlinit”, a adăugat soțul solistei. 

citește și...