Și-a ucis colegul de muncă după o ceartă pentru o datorie de 60 de lei

31.12.2021, 14:11
Și-a ucis colegul de muncă după o ceartă pentru o datorie de 60 de lei
Și-a ucis colegul de muncă după o ceartă pentru o datorie de 60 de lei

Un bărbat din Bihor a fost ucis cu lovituri de cuțit de către un coleg, după o ceartă pentru o datorie de 60 de lei. Crima a avut loc într-o locunță unde stăteau cei doi. După ce și-a ucis colegul de muncă, agresorul s-a predat singur poliţiştilor, fiind reţinut de aceştia, care au deschis cercetările pentru omor.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bihor, a fost ucis cu lovituri de cuţit de către un coleg de muncă, după o ceartă între cei doi pornită de la faptul că victima ar fi avut de recuperat de la agresor suma de 60 de lei.

Crima a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, într-o locuinţă în care erau cazaţi cei doi colegi de muncă, informează Agerpres.

Și-a ucis colegul de muncă după o ceartă pentru o datorie de 60 de lei. Agresorul s-a predat singur

“Pe fondul unui conflict spontan cu victima, declanşat de o datorie de 60 de lei pe care avea să i-o achite acesteia, la un moment dat, întrucât era agresat verbal şi fizic de către victimă, inculpatul a luat un cuţit, cu care a înjunghiat-o de trei ori, provocându-i plăgi înţepate/tăiate ce au declanşat hemoragii interne produse prin lezarea de organe intraabdominale (stomac, pancreas) şi structuri vasculare (artera aorta), determinând direct şi necondiţionat decesul victimei”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de către procurori.

Agresorul s-a predat singur poliţiştilor, fiind reţinut de aceştia, care au deschis cercetările pentru omor.

citește și...