Crimă descoperită după un accident rutier. Un bărbat din Vaslui a mărturisit că și-a ucis soția și băiatul

06.12.2021, 14:24
Crimă descoperită după un accident rutier. Un bărbat din Vaslui a mărturisit că și-a ucis soția și băiatul
Crimă descoperită după un accident rutier. Un bărbat din Vaslui a mărturisit că și-a ucis soția și băiatul

Un bărbat care a fost implicat într-un accident rutier, duminică, în județul Vaslui, le-a spus cadrelor medicale care au intervenit la faţa locului că şi-a ucis soţia şi fiul, acasă. Din primele cercetări se pare că victimele bărbatului respectiv, în vârstă de 79 de ani, ar fi decedat în urma unor lovituri cu toporul.

Un bărbat a fost implicat într-un accident de circulaţie, duminică, în comuna Costeşti, acesta declarându-le membrilor echipajului medical, care au intervenit la faţa locului, că şi-a ucis soţia şi fiul.

“Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Daniel Ungureanu, citat de Agerpres.

Crimă descoperită după un accident rutier. Șoferul și-a ucis soția și fiul cu toporul

Din primele cercetări se pare că victimele bărbatului în vârstă de 79 de ani ar fi decedat în urma unor lovituri cu toporul. Polițiștii care au mers la locuinţa acestuia au găsit decedate două persoane: o femeie în vârstă de 79 de ani şi un bărbat în vârstă de 46 de ani – soția și fiul bărbatului.

”Acestea prezentau urme de violenţă la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia poliţiştilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a transmis Poliția Vaslui, precizează Hotnews.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist.

citește și...