Mioara Roman, executată silită pentru o datorie de aproape un milion de euro! Nu are liniște nici la 14 ani de la divorțul de Petre Roman

16.05.2021, 11:44
Mioara Roman, executată silită pentru o datorie de aproape un milion de euro! Nu are liniște nici la 14 ani de la divorțul de Petre Roman
Mioara Roman, executată silită pentru o datorie de aproape un milion de euro! Nu are liniște nici la

Mioara Roman nu are parte de liniște nici la bătrânețe! Cu toate că se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, mama Oanei Roman are de plătit acum și o datorie de 850.000 de euro. Statul Român o execută silit pentru o datorie mai veche. 

În 2015, Mioara Roman s-a mutat din vila de protocol a RA-APPS din cartierul Primăverii, unde a locuit vreme de 25 de ani.

Mioara Roman, executată silită de RA-APPS

Cât timp a locuit acolo, fosta soție a lui Petre Roman a acumulat datorii uriașe la chirie. Drept urmare, Statul Român  o cheamă acum la proces.

Prin 2009, Mioara Roman se plângea că este obligată să plătească o chirie lunară de 6000 de euro pentru vila din Primăverii, în condițiile în care ea trăiește dintr-o pensie de 1.800 de lei.

Ea acuza RA-APPS că nu a respectat procedura de majorare a chiriei, respectiv 15% din venitul lunar pe familie. La început, Mioara Roman plătea o chirie de 160 de dolari. Pentru că a refuzat să plătească chiria majorată și să părăsească imobilul, RA-APPS a câștigat procesul după mai bine de 10 ani.

RA-APPS nu s-a lăsat și încearcă să recupereze de la Mioara Roman suma de 850.000 de euro pe care îi datorează pentru că a locuit în vila în care, în prezent, are reședința Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman în 2007

În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Petre Roman a spus dacă a divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc.

“Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a declarat Petre Roman, citat de kanald.ro.

citește și...