Și-a mărit Delia buzele? Ce spune cântăreața

29.07.2020, 12:53
Și-a mărit Delia buzele? Ce spune cântăreața
Și-a mărit Delia buzele? Ce spune cântăreața

Cântăreața Delia a fost luată la întrebări de internauți despre asectul buzelor sale. Aceștia au întrebat-o dacă și-a făcut intervenție de mărire a buzelor.

Unii internauți i-au reproșat Deliei că buzele sale devin tot mai mari, lăsând să se înțeleagă că artista ar fi recurs la intervenții estetice.

„Buzițele se fac din ce în ce mai mari…”, i-a scris un fan Deliei pe Instagram, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„Sunt filtre… pisoi”, a fost replica Deliei.

„Ai nimerit cu pisoi! Am crezut că ai căzut și tu în patima asta a „buzoaielor”, pentru că am pretenții de la tine și iată că nu le am degeaba!”, i-a răspuns fanul respectiv artistei.

Cariera impresionantă

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Artista este născută la Bădeni, Buzău, un sat cu mai puţin de 140 de locuitori. Delia este absolventă a liceului de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti și cântă foarte bine la pian şi flaut.

Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.

După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1.

Cum este dincolo de lumina reflectoarelor

Delia a afirmat, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, că diferențele dintre cum este ea pe scenă și cum este în timpul liber nu sunt mari.

”Nu e o diferență foarte mare, doar că, în afara scenei, îmi place să am momentele mele de tihnă, să stau acasă, liniștită, să mă odihnesc, să fac lucrurile pe care le vreau, departe de ochii lumii. Momentele triste vin și trec, ca și cele fericite, contează cum le gestionezi”, a explicat cântăreața.

 

citește și...