Ce intervenție estetică și-a făcut Carmen Negoiță. ”S-a învinețit un pic, dar într-o săptămână va arăta foarte bine”

22.07.2020, 12:08
Ce intervenție estetică și-a făcut Carmen Negoiță. ”S-a învinețit un pic, dar într-o săptămână va arăta foarte bine”
Ce intervenție estetică și-a făcut Carmen Negoiță. ”S-a învinețit un pic, dar într-o săptămână va arăta foarte bine”

Carmen Negoiță a apelat de curând la medicul estetician. Aceasta a dezvăluit ce intervenție și-a făcut.

Carmen Negoiță, în vârstă de 39 de ani, a simțit nevoia să se lase pe mâna esteticianului. Bloggerita și fosta concurentă de la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, și-a făcut o intervenție la buze.

”Da, am umblat un pic la contur, la forma buzelor. În timp se mai pierde din volum și mi-am dorit puțină conturare, nu am vrut nimic exagerat, iar medicul cu care am lucrat a dezvoltat o tehnică de buze foarte naturale și mi-a pus foarte puțin contur… Se numește M-Technique – cea mai nouă tehnică de augmentare și remodelare a buzelor cu acid hialuronic, o tehnică brevetată și inventată de el în pandemie, pentru că a avut timp să se gândească la asta. Asta este și ideea, să-ți creeze efectul acesta de “V” pe buza de sus, dar în același timp să pară și foarte natural.

Și mi-a propus să testez asta, nu am fost prima clientă, dar am citit când a postat pe Instagram despre acest lucru și am zis să-mi facă și mie. Și tot îi spusesem că se subțiază buzele și atunci puțin contur și volum nu strică. Mai ales că substanțele se absorb și nu e un efect permanent”, a spus ea.

Carmen Negoiță se declară foarte încântată de rezultat.

”Mi-a plăcut foarte mult cum a ieșit, are un efect super natural. Eu nu sunt împotriva operațiilor estetice, dar îmi plac intervențiile cu gust. Și mă bucur că arată superb, deși s-a învinețit un pic, dar într-o săptămână va arăta foarte bine”, a mărturisit Carmen Negoiță pentru click.ro.

A fost în vacanță în Grecia

Carmen Negoiță a profitat de relaxarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus și a fost în vacanță în Grecia.

”Peste tot pe unde am fost în Creta, de la hotel, la taverne, restaurante, magazine, toți purtau mășți, mănuși, la hoteluri erau paravane la recepții sau în magazine. Și peste tot era dezinfectant la intrare. În rest, erau foarte politicoși și primitori. Și plajele aproape goale. Și încă ceva, la hoteluri, de la micul dejun la cină, nu te serveai singur, erau oameni care îți puneau în farfurie ce voiai să mănânci. Siguranță totală”, a povestit ea.

”Am luat cu mine 3 măști, 2 colorate și una albă, ca să se asorteze și cu ținutele, bineînțeles, deși am înțeles că în Grecia nu este obligatoriu să porți măștile. Noi, turiștii veniți în vacanță, eram scutiți de purtatul lor în restaurant, magazine”, a adăugat Carmen Negoiță.

citește și...