Delia face dezvăluiri despre mariajul ei cu Răzvan. Cum se înțeleg cei doi

10.06.2020, 12:27
Delia face dezvăluiri despre mariajul ei cu Răzvan. Cum se înțeleg cei doi
Delia face dezvăluiri despre mariajul ei cu Răzvan. Cum se înțeleg cei doi

Delia a făcut dezvăluiri din relația cu partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu. Artista a afirmat că în cuplul lor nu prea există certuri.

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața personală. Cu toate acestea, vedeta a oferit acum câteva amănunte despre relația cu cel care îi este soț.

Artista a explicat cum a fost perioada aceasta petrecută alături de partenerul ei de viață.

”Totul a fost foarte bine, ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, și Răzvan, cu copiii, cu prietenii apropiați. Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat. Nu am avut cum să ne plictisim!”, a declarat cântăreața pentru revista Viva.


Întrebată cine cedează primul atunci când se ceartă cu soțul ei, Delia a spus:

”Depinde, e de la caz la caz. Oricum, în general, nu ne prea certăm”.

”Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”, a mai afirmat Delia despre relația cu partenerul ei de viață.

Cariera impresionantă

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Artista este născută la Bădeni, Buzău, un sat cu mai puţin de 140 de locuitori. Delia este absolventă a liceului de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti și cântă foarte bine la pian şi flaut.

Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.

După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor”, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1.

 

 

citește și...