Shakira vs. Piqué: Cântăreața pregătește o listă cu infidelitățile jucătorului de la FC Barcelona

31.08.2022, 16:01

Versiunile despre viitorul după despărțirea dintre cântăreața columbiană Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Piqué de la FC Barcelona au fost mai multe, cu toate acestea, există încă multe îndoieli, iar principalul dezacord se referă la custodia și reședința copiilor, potrivit celor relatate de TeleCinco din Spania, nu se întrevede un acord.

Scandalul despărțirii dintre Gerard Piqu și Shakira, cu apariția Clarei Chia Marti, pare să fie doar vârful icebergului unei despărțiri care datează de câteva luni și care îl lasă pe fotbalistul catalan într-o lumină foarte proastă, pentru o serie de infidelități față de cântăreața columbiană.

În “El Programa de Verano” s-a relatat că intenția celor două părți a fost întotdeauna de a ajunge la un acord amiabil, însă se pare că intențiile celor doi sunt foarte îndepărtate când vine vorba de custodia copiilor lor, Shakira vrea ca aceștia să meargă cu ea la Miami, Piqué nu a acceptat ca acest lucru să se întâmple, transmite marca.com.

Vor ajunge Shakira și Piqué în instanță?

Potrivit informațiilor furnizate de Adriana Dorronsoro, cele două părți s-au întâlnit deja de două ori în luna august și au programată o a treia întâlnire, pe care cântăreața columbiană a amenințat că va fi ultima care va avea loc înainte de a iniția o bătălie în instanță.

Dorronsoro a mai spus în cadrul aceleiași emisiuni că, în interior, Shakira știe că este foarte complicat pentru Piqué să accepte ca, cel puțin în acest an, copiii lor, Milan și Sasha, să emigreze în Statele Unite, însă, fotbalistul spaniol are emoții pentru că se speculează că, în cazul în care se va ajunge în instanță, interpreta lui Waka Waka compilează deja toate trădările fostei sale partenere în cei 12 ani cât au fost împreună și că Piqué sondează deja mai mulți jurnaliști pentru a afla tot ce ar ieși la iveală despre infidelitățile sale.

Acuzațiile la adresa lui Gerard Pique

Luni, jurnalistul și paparazzi spaniol, Jordi Martin, apropiat al cuplului eșuat încă de la începutul legăturii (în urmă cu 12 ani), a avertizat pe contul său de Twitter că în următoarele ore va oferi vești despre motivele profunde ale despărțirii.

“Săptămâna aceasta vor ieși la iveală mai multe lucruri care nu-l lasă pe Gerard într-un loc bun. Voi scoate la iveală două infidelități. Una din 2016 și cea a Clarei Cha Mart, care este teribil cum a înșelat-o pe Shakira. Este dezgustător cum a fost falsificată înșelăciunea”, a declarat Jordi Martin.

Declarațiile lui Martin susțin teoria conform căreia relația dintre Clara Chia și Pique a început cu mult înainte ca cei doi să își anunțe despărțirea. Inițial, au fost publicate imagini cu o întâlnire clandestină între jucător și noua sa iubită, care datează din luna februarie. Dar asta nu este tot.

Emisiunea de televiziune Socialit a dezvăluit trucurile lui Piqu pentru a avea întâlniri ascunse, în special într-un bar numit La Traviesa, însoțit de fostul său coechipier, Riqui Puig, fost coleg de echipă cu el la Barcelona. El ajungea cu taxiul, niciodată cu mașina sa. Intra pe o ușă laterală, situată pe o stradă cu trafic redus.

Iar în interior, avea o cameră “rezervată”, înconjurată de perdele roșii. În acest loc ar fi cunoscut-o pe Clara Chia Marti, care lucra acolo ca ospătăriță și de acolo i-a oferit un loc de muncă ca stagiar în compania sa, Kosmos.

citește și...